Ελλαδα

Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα - Πού υπάρχουν προβλήματα

Έντονη κίνηση σε κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mpotiliarisma
Μποτιλιάρισμα/ ©INTIMENEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Κομφούζιο στους δρόμους - Σημειωτόν σε Αθηνών-Λαμίας και κέντρο της Αθήνας

Μεγάλα προβλήματα αυτή την ώρα στην Αττική, με τις κεντρικές οδικές αρτηρίες αλλά και την εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας να είναι μποτιλιαρισμένοι.

Συγκεκριμένα, έντονη είναι η κίνηση και στα δύο ρέυματα του Κηφισού καθώς τα οχήματα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα, από το ύψος του ΚΤΕΛ μέχρι την Αχαρνών αλλά καιστο αντίθετο ρεύμα από την Τσούντα μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Πρόβλημα υπάρχει και στην Αθηνών-Κορίνθου στην έξοδο, ενώ μποτιλιαρισμένη είναι και η Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη προς Αθήνα από την Αττική Οδό. 

Ανάλογη εικόνα και στην κάθοδο της Κηφισίας από τον Κόμβο Παραδείσου έως το νοσοκομείο Υγεία, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας καθώς και στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού, όπου επικρατεί κομφούζιο από το ύψος της Λαγουμιτζή μέχρι την λεωφόρο Αμαλίας.

Αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα και στην Λεωφόρο Κύμης, καθώς και στην οδό Πειραιώς.

Την ίδια ώρα μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Κατεχάκη, από τον κόμβο της Αγίας Παρασκευής, καθώς πριν λίγο προκλήθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων μετά την έξοδο Χολαργού, με αποτέλεσμα να κλείσει η αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Δεν υπάρχει τραυματισμός των οδηγών, ωστόσο τα κυκλοφοριακά προβλήματα αναμένεται να αυξηθούν.

kinisi
Κίνηση στην Αθήνα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ