Ελλαδα

Ολονύχτιο θρίλερ ομηρίας στη Νέα Σμύρνη

Τον κρατά όμηρο ο γιος του για πάνω από 10 ώρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ομηρία στη Νέα Σμύρνη
Ομηρία στη Νέα Σμύρνη © INTIMENEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι εδώ και 10 ώρες το θρίλερ ομηρίας σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, όπου 35χρονος απειλεί με μαχαίρι τον πατέρα του

Σε πλήρη εξέλιξη είναι για περίπου 10 ώρες το θρίλερ ομηρίας ενός πατέρα στη Νέα Σμύρνη από τον γιο του ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όλα ξεκίνησαν στις 5.30 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, όταν ο πατέρας διαπληκτίστηκε με τον 35χρονο γιο του. Τότε, ο 35χρονος ο οποίος είχε σταματήσει εδώ και λίγο καιρό τη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, με την απειλή μαχαιριού κλειδώθηκε με τους γονείς του στο διαμέρισμα. Η μητέρα κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε τις Αρχές.

Από τότε, έσπευσαν στο διαμέρισμα της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας, αλλά και ο ψυχίατρος που παρακολουθούσε στο παρελθόν τον 35χρονο.

Εδώ και μερικές ώρες, επικρατεί ηρεμία, και οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο τηρούν στάση αναμονής καθώς, ποντάροντας στην κούραση του 35χρονου για να παραδοθεί και να λήξει αισίως η υπόθεση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ