Ελλαδα

Πάσχα: Πώς θα κινηθούν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, τα ΜΜΜ στην Αθήνα

Αναλυτικά το πρόγραμμα έως και την Πρωτομαγιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bus-athens
Λεωφορεία στην Αθήνα © INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αραιώνουν τα δρομολόγια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Πώς θα κινηθούν οι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού. Τα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ.

Με μειωμένη συχνότητα δρομολογίων και με μικρότερο ωράριο λειτουργούν από χθες  Μεγάλη Παρασκευή τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα λόγω των εορτών του Πάσχα, ενώ αλλαγές στο πρόγραμμα θα ισχύσουν την Κυριακή, τη Δευτέρα του Πάσχα και την Τετάρτη που είναι Πρωτομαγιά.

Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, θα εκτελείται ένα δρομολόγιο ανά δεκάλεπτο. Οι περισσότεροι τελευταίοι συρμοί του Μετρό θα εκκινήσουν λίγο πριν τις 22:40 το βράδυ. Οι τελικές διαδρομές από το Σύνταγμα προς τους τερματικούς σταθμούς θα αρχίσουν στις 23:00, δηλαδή μία ώρα πριν από την Ανάσταση.

Ακόμα νωρίτερα θα εκκινήσουν οι συρμοί από Αγία Μαρίνα προς αεροδρόμιο (21:26) και από το Σύνταγμα προς τον αερολιμένα (21:36). Για όσους φτάνουν αεροπορικώς στην πρωτεύουσα, το τελευταίο τραίνο θα αναχωρήσει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Αγία Μαρίνα στις 22:00 το βράδυ.

Στον Ηλεκτρικό οι συρμοί από Πειραιά και Κηφισιά θα ξεκινήσουν στις 22:20.

Την Κυριακή του Πάσχα τα δρομολόγια στο Μετρό θα είναι αραιά, ένα τραίνο ανά 15 λεπτά, ενώ στο Τραμ ο συρμός θα περνά ανά μισή ώρα.

Την Πρωτομαγιά το Μετρό θα λειτουργεί με ωράριο Κυριακής.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα δρομολόγια των λεωφορείων και τρόλεϊ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ