Ελλαδα

Νεκρός στον Κορυδαλλό ο δολοφόνος της 53χρονης Μαρίνας

Το χρονικό του εγκλήματος που συντάραξε το πανελλήνιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
marina-dolofonia
Μαρίνα Τζωρμπατζάκη

Κρατούμενος βρέθηκε νεκρός στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Είχε δολοφονήσει πριν 1,5 χρόνο την πρώην νύφη του

Ένας άντρας περίπου 60 ετών ο οποίος πριν από 1,5 χρόνο περίπου είχε δολοφονήσει με δεκάδες μαχαιριές την πρώην νύφη του στην Κρήτη είναι ο κρατούμενος που βρέθηκε νεκρός πιθανότατα μετά από αυτοκτονία στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού

Ο κρατούμενος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε ήδη πάρει εξιτήριο από το Ψυχιατρείο αλλά η μεταγωγή του δεν είχε γίνει λογω των εκλογών. 

Μάλιστα, το αμέσως επόμενο διάστημα, ο 60χρονος επρόκειτο να δικαστεί για την αποτρόπαια πράξη του.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 60χρονος είχε δολοφονήσει το πρωινό της 10 Οκτώβριου του 2018 την 53χρονη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη στην περιοχή των Δειλινών στο Ηράκλειο. Ο δράστης περίμενε την άτυχη γυναίκα να ανοίξει το καφενείο στο οποίο εργαζόταν και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα. Στη συνέχεια ο δράστης έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος με ένα μηχανάκι.

Η άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη ήταν μητέρα της Ελληνίδας Ms Transcontinental Intermatonal 2017 Κωνσταντίνας Παγάνη, και αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα με τον 60χρονο τον οποίο φιλοξενούσε για ανθρωπιστικούς λόγους στο σπίτι της μια κόρη της.

Το θύμα ήταν πρώην σύζυγος του αδερφού του δράστη ο οποίος ήταν γνωστός κακοποιός και στο παρελθόν το όνομα του έχει εμπλακεί σε τρανταχτές υποθέσεις. 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ