Ελλαδα

Έκοψε με μαχαίρι τα μαλλιά της γυναίκας του για ένα «ερωτικό» SMS

Ο Κρητικός ομολόγησε λέγοντας ότι «θόλωσε» και καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοποίηση γυναικών
Κακοποίηση γυναικών / © Pixabay

44χρονος βρήκε μήνυμα με ερωτικό περιεχόμενο στο κινητό της συζύγου και της έκοψε τα μαλλιά ενώ κοιμόταν για να την εκδικηθεί.

Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης συνέβη στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Μάλια. Ένας 44χρονος βρήκε ένα μήνυμα με ερωτικό περιεχόμενο στο κινητό της γυναίκας του και την κούρεψε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας cretalive.gr ο αποστολέας του μηνύματος ήταν ο εργοδότης της.

Η 39χρονη υποστηρίζει ότι ενώ κοιμόταν για μεσημέρι, ο σύζυγος της ανέβηκε πάνω της και πριν προλάβει να αντιδράσει της έκοψε με το μαχαίρι το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών της.

Η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει, μαζεύτηκαν οι γείτονες και ο 44χρονος εξαφανίστηκε για να παραδοθεί στο Αστυνομικό Τμήμα στα Μάλια της Κρήτης περίπου δύο ώρες μετά.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr ο 44χρονος καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου Κρήτης σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Ο ίδιος αποδέχθηκε την πράξη του, υποστηρίζει όμως ότι «θόλωσε» όταν βρήκε το ύποπτο μήνυμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ