Ελλαδα

Πατροκτόνος Ζακύνθου: Θα μετανιώνω μέχρι την τελευταία στιγμή

«Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, να μη γινόταν ποτέ αυτό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zante-patroktonos
Θα μετανιώνω μέχρι την τελευταία στιγμή, λέει ο πατροκτόνος της Ζακύνθου

«Δεν θα θυμάμαι τίποτα από τον πατέρα μου, δεν υπάρχει κάτι καλό, δεν ένιωσα τίποτα καλό», λέει ο πατροκτόνος της Ζακύνθου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάω στο σπίτι μου. Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω την ελληνική Δικαιοσύνη που είδε την αλήθεια και μου έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία και επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στήριξε εμένα και την οικογένειά μου» δήλωσε ο 27χρονος Αλέξης, που σκότωσε πριν από ένα χρόνο τον πατέρα του και που αποφυλακίστηκε σήμερα από τις φυλακές Κάτω Αχαΐας.

«Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, να μη γινόταν ποτέ αυτό», είπε μιλώντας στο Star και τονίζοντας ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του. «Ξέρω πως μέχρι να πεθάνω θα μετανιώνω μέχρι την τελευταία στιγμή για αυτό που έκανα», συνέχισε.

Ο νεαρός πρόκειται να επιστρέψει στον τόπο όπου συνέβησαν όλα, τη Ζάκυνθο μετά από 13 μήνες μέσα στη φυλακή. Όπως τόνισε αυτό που σκεφτόταν όλο αυτό το διάστημα ήταν να αποφυλακιστεί και να επιστρέψει στην οικογένειά του.

«Εμένα δυστυχώς η ζωή μου είχε καταστραφεί από τη μέρα που γεννήθηκα. Με πλήγωσαν όλα αυτά τα βιώματα που είχα από τον ίδιο μου τον πατέρα» εξήγησε και τόνισε ότι από τη μέρα του εγκλήματος δε θυμάται τίποτα. «Δεν ήμουν εγώ, όπως είπα και στο δικαστήριο. Ήταν ο πόνος, ο θυμός και η οργή ενός μικρού παιδιού, ενός βασανισμένου παιδιού», δήλωσε.

«Δεν θα θυμάμαι τίποτα από τον πατέρα μου, δεν υπάρχει κάτι καλό, δεν ένιωσα τίποτα καλό. Δεν ένιωσα την αγάπη του δυστυχώς, οπότε δεν έχω να θυμάμαι και κάτι», είπε για τον πατέρα του.

Αποφυλακίστηκε ο "πατροκτόνος"

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ