Ελλαδα

Ασπρόπυργος: Σε ύφεση η φωτιά στο Ποικίλο Όρος

Άνοιξε η Περιφερειακή Αιγάλεω για τα οχήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυρκαγιά στο Ποικίλο Όρος -Ασπρόπυργος
Πυρκαγιά © INTIMENEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ασπρόπυργος: Σε ύφεση η φωτιά στο Ποικίλο Όρος. Άνοιξε η Περιφερειακή Αιγάλεω για τα οχήματα.

Σε ύφεση είναι πλέον είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο Ποικίλο Όρος, ενώ στην κυκλοφορία δόθηκε εκ νέου η Περιφερειακή Αιγάλεω.

Σημειώνεται ότι λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή Αιγάλεω, ενώ η κυκλοφορία εκτρεπόταν στη διασταύρωση με τη λεωφόρο ΝΑΤΟ και στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος των διυλιστηρίων.

Υπενθυμίζεται ότι πυροσβεστικό όχημα, το οποίο έσπευδε στη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο Ποικίλο Όρος στον Ασπρόπυργο, ανετράπη στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο πυροσβέστες και να μεταφερθούν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Το όχημα ανετράπη για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, στην είσοδο της Αττικής Οδού από Ασπρόπυργο για Άνω Λιόσια και Σκαραμαγκά.

Εξαρχής, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία τόνιζαν πως δεν ελλοχεύει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιφερειακή Αιγάλεω, κοντά στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 ελικόπτερα.

Διαβάστε τα πάντα για όλα τα μέτωπα στη χώρα ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ