Ελλαδα

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας -Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Σε ποιες κεντρικές λεωφόρους έχει διακοπεί ή κυκλοφορία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pame-poreia
Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας © INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στα Προπύλαια ενάντια στις διατάξεις για τα εργασιακά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση.

Σε εξέλιξη είναι από τις 7 το απόγευμα συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στα Προπύλαια που αντιτίθεται στις διατάξεις για τα εργασιακά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση.

Λόγω της συγκέντρωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε κεντρικές λεωφόρους στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στις: Πανεπιστημίου, Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας προς το Σύνταγμα. Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Στην ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «ο «αναπτυξιακός» νόμος που έφερε η κυβέρνηση, δίνει γη και ύδωρ στους «επενδυτές», με παράλληλο τσάκισμα στα εναπομείναντα εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα. Είναι φανερή πλέον η επιχείρηση να μπει στο γύψο το συνδικαλιστικό κίνημα, η συλλογική οργάνωση και διεκδίκηση των εργαζομένων. Μετά από 10 χρόνια κρίσης και τριών μνημονίων, που σαν οδοστρωτήρας πέρασαν πάνω από τις ζωές μας και μας ανάγκασαν να πληρώσουμε την κρίση τους, έρχονται τώρα να μας χρεώσουν εκ νέου την ανάπτυξή τους.».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ