Ελλαδα

Καλαμάτα: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον κουμπάρο της -Σκληρές εικόνες

«Είχα πόνο και σοκ», λέει το θύμα της επίθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
peripoliko
Περιπολικό © INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σοκαριστικό περιστατικό στην Καλαμάτα. 49χρονη επιτέθηκε και μαχαίρωσε τον κουμπάρο της

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Καλαμάτα το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ένας 45χρονος δέχτηκε επίθεση με κουζινομάχαιρο από την κουμπάρα του. Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Πλέον αναρρώνει, ενώ η 49χρονη κουμπάρα του συνελήφθη και εναντίον της έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του AΝΤ1 ο 45χρονος δήλωσε: «Σοκαρίστηκα από τη μία, απ΄την άλλη ευτυχώς παρέμεινα ψύχραιμος γιατί τουλάχιστον γνώριζα ότι δεν μπορώ να το βγάλω. Ότι αν το βγάλω ή θα ξεματώσω ή θα δημιουργήσω περαιτέρω τραύμα. Το σοκ το έπαθα όταν είδα τις ακτινογραφίες γιατί είδα το βάθος που είχε εισχωρήσει το μαχαίρι. Γνώριζα ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ακόμη και να πεθάνω».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο 45χρονος επισκέφθηκε τον κουμπάρο του, όταν εμφανίστηκε η 49χρονη και επιτέθηκε με μαχαίρι στον νονό του παιδιού της.

«Είχα πόνο και σοκ, αλλά με την αδρεναλίνη στεκόμουν στα πόδια μου παρόλο που είχα καρφωμένο το μαχαίρι στον λαιμό. Για καλή μου τύχη δεν είχε τραυματιστεί ούτε η σπονδυλική μου στήλη, ούτε ο πνεύμονας, ούτε η αρτηρία, ούτε η καρωτίδα» τόνισε σε δηλώσεις του.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Αποκλειστικό ΑΝΤ1: επιτέθηκε με μαχαίρι στον κουμπάρο της

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ