Ελλαδα

Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας: «Επικίνδυνες μόδες γιόγκα, πιλάτες και διαλογισμός»

Η εκδήλωση διοργανώνεται «για την προστασία του ελληνορθόδοξου πολιτισμού, της οικογένειας και του ατόμου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιόγκα
Γιόγκα © pixabay.com / 3putos

Η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας διοργανώνει εκδήλωση για την «προστασία του ελληνορθόδοξου πληθυσμού» και τις «επικίνδυνες γιόγκα, πιλάτες και διαλογισμό»

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση «για την προστασία του ελληνορθόδοξου πληθυσμού» καλεί η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γονέων και την Κοινωφελή Επιχείρηση Άργους – Μυκηνών την ερχόμενη Κυριακή.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση η εκδήλωση διοργανώνεται «για την προστασία του ελληνορθόδοξου πολιτισμού, της οικογένειας και του ατόμου» και να ενημερωθούν οι πολίτες  για τις επικίνδυνες μόδες της εποχής, όπως η γιόγκα, ο διαλογισμός, οι πιλάτες και άλλες εναλλακτικές πρακτικές, στην αίθουσα Τέχνης και πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», όπου, θα μιλήσουν ένας εκπαιδευτικός, ένας προγραμματιστής και μία βιοπαθολόγος.

mitropoli-arg.jpg

kedam-424x600.jpg

Η ανακοίνωση αυτή έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο. Θέση πήρε και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Άργους – Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ), η οποία αναφερόταν, αρχικά, σαν συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης.

Με ανακοίνωσή της η ΚΕΔΑΜ αναφέρει: «Σχετικά με την εκδήλωση με θέμα “Επικίνδυνες Μόδες: Γιόγκα, Διαλογισμός, Πιλάτες, Εναλλακτικές Πρακτικές” που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας σε συνεργασία με την Πανελληνία Ένωση Γονέων για την προστασία του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού της Οικογένειας και του Ατόμου, διευκρινίζουμε ότι: Η ΚΕΔΑΜ είναι η αρμόδια υπηρεσία για τη χρήση της αίθουσας τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος και παραχώρησε την αίθουσα για να γίνει η εκδήλωση στις 29 Σεπτεμβρίου, χωρίς η ΚΕΔΑΜ να έχει ουδεμία σχέση με τη συνδιοργάνωση».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ