Ελλαδα

Δήμος Αθηναίων προς δημότες: Μην κατεβάζετε τα σκουπίδια

Στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για κίνδυνο της δημόσιας υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
skoupidia.jpg
Σκουπίδια © INTIME NEWS/ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει η ΠΟΕ-ΟΤΑ και η ΠΟΠ-ΟΤΑ έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην αποκομιδή των σκουπιδιών επισημαίνει ο Δήμος Αθηναίων

Οι κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει η ΠΟΕ-ΟΤΑ και η ΠΟΠ-ΟΤΑ έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην αποκομιδή των σκουπιδιών και ο Δήμος Αθηναίων απηύθυνε έκκληση στους δημότες να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια στους κάδους. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στους Δήμους από την προηγούμενη Τετάρτη, ξεκίνησαν δυστυχώς να παρουσιάζονται προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Από τα 75 προγραμματισμένα για σήμερα το πρωί δρομολόγια απορριμματοφόρων του Δήμου Αθηναίων, έγιναν μόνο τα επτά.

Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που πιθανόν αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της πόλης καθώς και εκείνα που ενδεχομένως θα προκύψουν, παρακαλούμε θερμά τους δημότες να μην βγάζουν στο δρόμο τα απορρίμματά τους το Σαββατοκύριακο 19-20/10/2019 καθώς οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται κι αυτό το διήμερο.

Ο Δήμος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία και να περιοριστούν στο μέτρο του δυνατού τα προβλήματα που προκύπτουν από την μη αποκομιδή των απορριμμάτων. Για το λόγο αυτό ζητά τη συνεργασία των δημοτών της Αθήνας σε αυτή την προσπάθεια, όσο διαρκούν οι κινητοποιήσεις».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ