Ελλαδα

Λουτράκι: Και δεύτερο κρούσμα με «παιχνίδι πνιγμού» στο ίδιο σχολείο

Οι αποκαλυπτικές εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίντεο ντοκουμέντο από την επικίνδυνη "μόδα" με το παιχνίδι του πνιγμού

Προβληματισμός μετά το δεύτερο κρούσμα με το «παιχνίδι του πνιγμού» στο ίδιο σχολείο στο Λουτράκι.

Βίντεο ντοκουμέντο από το σχολείο στο Λουτράκι, όπου σημειώθηκε και δεύτερο κρούσμα με «παιχνίδι πνιγμού», ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Υπενθυμίζεται ότι ένα 12χρονο παιδί μεταφέρθηκε στο Παίδων, καθώς κινδύνεψε η ζωή του. Στις εικόνες που μετέδωσε το OPEN TV φαίνεται ένα κορίτσι να κρατά την ανάσα του για αρκετή ώρα, συμμετέχοντας στο συγκεκριμένο επικίνδυνο παιχνίδι. Κάποια στιγμή χάνει τις αισθήσεις της. Δύο αγόρια τη συγκρατούν για να μην πέσει και χτυπήσει στο δάπεδο. Το video αναρτήθηκε στα social media και προκάλεσε σάλο, καθώς αρκετοί από τους ανήλικους που σχολιάζουν, υποστηρίζουν ότι το έχουν δοκιμάσει.

Καθηγητής που μίλησε στο κανάλι, υποστήριξε ότι πριν από λίγες ημέρες ένας ακόμη μαθητής της Β’ Γυμνασίου έκανε και αυτός το «παιχνίδι πνιγμού». Κράτησε την αναπνοή του, έχασε για κάποια δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες και να σπάσει αρκετά από τα δόντια του. Χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Θείος 12χρονου: Έχει γίνει της μόδας

«Εχει γίνει της μόδας ένα καινούργιο παιχνίδι που παίζουν τα παιδιά. Κρατούν την ανάσα τους για 10 φορές και κάνουν ένα βαθύ κάθισμα. Ο άλλος σφίγγει στον λαιμό το παιδί ή στο στήθος και το παιδί πέφτει λιπόθυμο» ανέφερε σε δηλώσεις του ο θείος του 12χρονου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ