Ελλαδα

Βίντεο: Η έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών σε κλαμπ στο Γκάζι

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για τη στιγμή της εφόδου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
concert
Pixabay

Κινηματογραφική έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών σε κλαμπ στο Γκάζι. Η στιγμή της εφόδου σε βίντεο.

Βίντεο από τη στιγμή που η Δίωξη Ναρκωτικών εισέβαλε σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, τα ξημερώματα της 10ης Νοεμβρίου, μετέδωσε χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ο κόσμος σάστισε γιατί  δεν γνωρίζανε αν έγινε τρομοκρατική επίθεση ή τι έγινε, ποιον έψαχναν.  Δεν γνώριζε κανένας τίποτα. Χορεύανε και ξαφνικά σταμάτησαν να χορεύουν γιατί κάποιος είπε "ακίνητοι" και "όλοι κάτω"», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό. «Έβαλαν τον κόσμο κάτω, τους έψαχναν όλους, περίμεναν να ελέγξουν όλα τα μπουφάν, τα πράγματα όλων και των εργαζομένων και των πελατών»,  συνέχισε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λίγο πριν την κινηματογραφική έφοδο, οι αστυνομικοί απέκλεισαν όλους τους δρόμους διαφυγής έξω από το κλαμπ, ενώ είχαν πληροφορίες ότι μέσα σε αυτό κάποιοι προσπαθούν να διακινήσουν ναρκωτικά σε νέους.

newsique.gr - «Ντου» της ΕΛ.ΑΣ. σε κλαμπ στο Γκάζι: Βίντεο ντοκουμέντο

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν έξι πελάτες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης, MDMA και φαρμακευτικά δισκία, καθώς και υπάλληλος του κέντρου διασκέδασης, που κατείχε τρεις συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 2,8 γραμμάριων και οι ιδιοκτήτες του κέντρου. Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 12,6 γραμ. κάνναβη και 3,5 γραμ. κοκαΐνη, 1,7 γραμ. ηρωίνη, 3,2 γραμ. MDMA, 2 δισκία ecstasy, καθώς και 20 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ