Ελλαδα

Στη Γερμανία για τα Χριστούγεννα η οικογένεια της μικρής Αλεξίας

Κάλυψε τα έξοδα «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλεξία

Η οικογένεια της μικρής Αλεξίας μεταβαίνει στη Γερμανία όπου νοσηλεύεται, για να κάνουν όλοι μαζί Χριστούγεννα.

Μια μεγάλη έκπληξη επιφυλάσσουν στη μικρή Αλεξία, που νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στο Αμβούργο, τα αδέρφια της και ο πατέρας της. Σήμερα το πρωί αναχώρησαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, για τη Γερμανία για να περάσουν όλοι μαζί τις γιορτές.

Η οικογένεια έχει χωριστεί στα δυο από την ημέρα που η μικρή Αλεξία χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα του Πάσχα. Πάνε 40 ημέρες που η 8χρονη δίνει μια ακόμη μάχη αυτή τη φορά για την αποκατάστασή της στη Γερμανία. Στο πλάι της βρίσκεται διαρκώς η μητέρα της.

Οι βαλίτσες τους είναι γεμάτες με δώρα για τη μικρή Αλεξία που τους λείπει τόσο πολύ. Όμως το μεγαλύτερο δώρο για το κοριτσάκι θα είναι η αγκαλιά τους.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» κάλυψε τα έξοδα της διαμονής των παιδιών για να μπορέσουν να κάνουν γιορτές με τη μαμά τους και την αδερφή τους όλοι μαζί σαν οικογένεια όπως παλιά. Και ο κόσμος είναι εκείνος που συγκέντρωσε χρήματα και έδωσε το εισιτήριο στο 8χρονο κοριτσάκι προκειμένου να έχει μια δεύτερη ευκαιρία.

Η μικρή Αλεξία αναμένεται να επιστρέψει από τη Γερμανία το Πάσχα και το μόνο που εύχονται όλοι είναι ο νέος χρόνος να της χαρίσει υγεία και να γυρίσει νικήτρια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ