Ελλαδα

Δύο εξαφανίσεις παιδιών από Νέα Μάκρη και Παγκράτι

Μέσα σε δύο 24ωρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
xamogelo5.jpg

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς εξαφανίστηκαν τα τελευταία 24ωρα δύο παιδιά.

Συναγερμό έχει σημάνει το «Χαμόγελο του παιδιού», καθώς τα τελευταία 24ωρα έχουν εξαφανιστεί δύο ανήλικα παιδιά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», «στις 23/12/2019, και ώρα 15:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νέας Μάκρης στην Αθήνα, ο Νιαζί (επ.) Σαμίρ (ον.), 13 ετών, αφγανικής καταγωγής». Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε στις 25/12/2019, εισαγγελική εντολή της Εισαγγελέως Ανηλίκων Αθηνών προκειμένου να προβεί στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου. Ο Νιαζί Σαμίρ έχει ύψος 1,55 μ., έχει βάρος 45 κ., έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρο μπουφάν με κουκούλα, μαύρα αθλητικά παπούτσια και σκούρο χρώμα σακίδιο.

xamogelo3.jpg

«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Χθες Τετάρτη στις 16:00, εξαφανίστηκε από το Παγκράτι Αττικής η Valentine Ablavykaka, 7 ετών, με καταγωγή από το Κονγκό. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης σήμερα, 25.12.2019, απογευματινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS”, αναφέρει χαρακτηριστικά το Χαμόγελο στην ανακοίνωσή του. «Η Valentine Ablavykaka έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.30 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε παντελόνι, μπορντό πουλόβερ και μαύρα αθλητικά παπούτσια», καταλήγει.

xamogelo4.jpg


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ