Ελλαδα

Οικογενειακή τραγωδία στην Πεύκη: Σοκαρισμένη η γιαγιά της 5χρονης (video)

«Είχαμε παρατηρήσει αλλαγή στη συμπεριφορά της μητέρας, αλλά τι άλλο να κάναμε;»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
peuki-paidoktonos.jpg
Μάνα πέταξε το παιδί στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στην Πεύκη κι αυτοκτόνησε © EUROKINISSI / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Η ψυχολογία της μητέρας στην Πεύκη δεν ήταν καλή, καθώς η 5χρονη κόρη της είχε κινητικά προβλήματα και προβλήματα ομιλίας, σύμφωνα με τη γιαγιά.

Σοκαρισμένη είναι η γιαγιά της πεντάχρονης που χτες βρήκε τραγικό θάνατο όταν η μητέρα της την πέταξε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στο σπίτι τους στην Πεύκη και στη συνέχεια ανέβηκε στην ταράτσα κι έπεσε κι αυτή.

Η πεθερά της γυναίκας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, υποστηρίζοντας ότι η οικογένεια δεν είχε αντιληφθεί ότι η νύφη της είχε κάποιο τεράστιο πρόβλημα που θα την οδηγούσε στα άκρα. Παραδέχθηκε ωστόσο, ότι η ψυχολογία της γυναίκας δεν ήταν καλή, καθώς το 5χρονο κορίτσι είχε κινητικά προβλήματα και προβλήματα ομιλίας.

Ερωτηθείσα, πάντως, σε δεύτερο χρόνο για το αν το τελευταίο διάστημα είχαν καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, απάντησε πως «με τα λεγόμενα το καταλάβαμε, τι άλλο να κάναμε;».

Η 32χρονη νηπιαγωγός λίγα λεπτά πριν πετάξει το παιδί της από την ταράτσα και πέσει και η ίδια, είχε μιλήσει με τον σύζυγό της στο τηλέφωνο σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Είμαστε καλά» φέρεται να του είπε την ώρα που εκείνος βρισκόταν στην δουλειά του.

Λίγη ώρα αργότερα η κουνιάδα του τον ειδοποίησε ότι είχε γίνει ληστεία στο σπίτι του. Αδυνατούσε να του αποκαλύψει την τραγική αλήθεια. Όταν έφτασε στο σπίτι τον κρατούσαν για να μην καταρρεύσει. Θρηνώντας για το κοριτσάκι και τη γυναίκα του μονολογούσε «γιατί μου το έκανες αυτό;».

Τραγωδία στην Πεύκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τα λόγια του τραγικού πατέρα

«Λέγαμε ότι αυτή η γυναίκα έχει έναν φοβερό σταυρό. Το παιδάκι μπορεί να ήταν πέντε ετών, αλλά αν το έβλεπες… ούτε ενός ετών» εξήγησε ξαδέρφη του συζύγου της 32χρονης στο Star.

Παρά τα προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε με το παιδί η 32χρονη δεν το άφηνε στιγμή από κοντά της. Η νηπιαγωγός είχε απέραντη αγάπη για τα παιδιά όμως τον τελευταίο καιρό ελάχιστοι είχαν καταλάβει ότι αντιμετώπιζε προβλήματα.

Πεύκη: 32χρονη πέταξε την κόρη της από την ταράτσα και αυτοκτόνησε - Ώρα Ελλάδος 07:00 | OPEN TV

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ