Ελλαδα

Κρήτη: Προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δράστη του φονικού (video)

«Αν τον φέρουν στις Μοίρες, θα τον σφάξουμε»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένταση στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου

«Αν τον φέρουν στις Μοίρες, θα τον σφάξουμε». Ένταση έξω από τα δικαστήρια Ηρακλείου όπου οδηγήθηκε ο 51χρονος φερόμενος ως δράστης του φονικού.

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 51χρονος για το φονικό στις Μοίρες στη Μεσαρά Ηρακλείου Κρήτης το βράδυ της Τετάρτης στο οποίο έπεσε νεκρός ο 79χρονος Κώστας Χατζάκης και τραυματίστηκε η 65χρονη σύζυγός του, ενώ τα χειρότερα γλίτωσαν και τα δύο εγγόνια τους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.

Στο χώρο των Δικαστηρίων και πέριξ βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί και εξαγριωμένοι συγγενείς του θύματος.

Ένταση σημειώθηκε στο σημείο καθώς συγγενείς του θύματος αποπειράθηκαν να του επιτεθούν, με αποτέλεσμα η αστυνομία να μπλοκάρει την είσοδο τους στο Δικαστικό Μέγαρο.

«Σκότωσε τον πατέρα μου και τον προστατεύετε!» φωνάζει ο γιος του θύματος

«Δεν μπορεί να χωνέψει ο νους μου αυτή την πράξη. Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι» είπε η κόρη του θύματος την ίδια ώρα.

«Ο πατέρας μου είναι νεκρός και η μάνα μου στο νοσοκομείο, χωρίς λόγο», τόνισε την ίδια ώρα.

«Μας χτύπησαν τα ΜΑΤ εμένα και την κόρη μου, για να προστατέψουν ένα εγκληματία. Αυτή είναι η Δικαιοσύνη. Καταγγέλλω τον επικεφαλής της Αστυνομίας. Θα πάρουμε τα μέτρα μας κι εμείς. Δεν είμαστε ανθρωπάκια. Έχουμε σόι και χέρια κι εμείς. Να μην τον φέρουν στις Μοίρες», είπε ο γιος του αδικοχαμένου ηλικιωμένου.

«Αν τον φέρουν στις Μοίρες, θα τον σφάξουμε» απείλησε μια άλλη συγγενής του θύματος.

Η ένταση, ωστόσο, συνεχίστηκε λίγη ώρα αργότερα, μετά την προσωρινή εκτόνωση και στο εσωτερικό του Δικαστικού Μεγάρου όπου κατάφεραν να εισέλθουν συγγενείς του θύματος. Η νέα ένταση πυροδοτήθηκε όταν ο φερόμενος ως ο δράστης της δολοφονίας στράφηκε προς τη μεριά τους κοιτάζοντας τους, ενέργεια που προκάλεσε την έντονη αντίδραση τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ