Ελλαδα

Κοροναϊός: Κλείνει το σχολείο που φοιτά ο γιος της 38χρονης

Για προληπτικούς λόγους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλειστό Σχολείο
Σχολείο © EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κλείνει προληπτικά το 105ο Δημοτικό Σχολείο της Θεσσαλονίκης, όπου φοιτά ο γιος της 38χρονης που προσβλήθηκε από τον νέο κοροναϊό.

Κλειστό θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους σήμερα το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, όπου φοιτά ο γιος της 38χρονης που προσβληθηκε από τον νέο κοροναϊό στο ταξίδι της στο Μιλάνο.

Έμφαση πλέον δίνεται στην «χαρτογράφηση» της πορείας που ακολούθησε το τελευταίο 48ωρο από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», καθώς και με ποιους ανθρώπους ήρθε σε επαφή. Σημειώνεται ότι συνεπιβάτης της 38χρονης αποκάλυψε ότι το αεροπλάνο ήταν γεμάτο και η γυναίκα δεν φαινόταν να είναι άρρωστη.

Ακολουθεί η κοινή υπουργική απόφαση με την οποία μπαίνει λουκέτο στο 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης:

«Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας που υπεγράφη σήμερα (σ.σ. χθες), το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό, αύριο (σ.σ. σήμερα) Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, για προληπτικούς λόγους».

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Παιδείας, «υπάρχει ενδεχόμενο επαφής μέλους της σχολικής κοινότητας με νοσούντα». Υπενθυμίζεται ότι ειδικά κλιμάκια προχώρησαν σε απολύμανση των χώρων στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου η 38χρονη παρέμεινε για αρκετή ώρα το βράδυ της Δευτέρας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ