Ελλαδα

Δύο ώρες στην ουρά του νοσοκομείου «Σωτηρία» η 40χρονη με κορωνοϊό

Δεν άντεξε την αναμονή και πήγε να εξεταστεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσοκομείο «Σωτηρία»
Νοσοκομείο «Σωτηρία»/ © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Η 40χρονη τραπεζικός με κορωνοϊό περίμενε για 2 ώρες στα εξωτερικά του νοσοκομείου «Σωτηρία» πριν φύγει άπραγη και πάει σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Σε καραντίνα στο νοσοκομείο «Αττικόν» με ήπια συμπτώματα νοσηλεύεται η 40χρονη με κορωνοϊό. Πρόκειται για το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού επί ελληνικού εδάφους και το πρώτο στην πρωτεύουσα. Η 40χρονη τραπεζικός διαγνώστηκε με κορωνοϊο, ενώ βρισκόταν στο ιδιωτικό νοσοκομείο Μετροπόλιταν. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε είχε πάει πρώτα για εξετάσεις στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Εκεί, όπως αναφέρει το newsit, επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες, περίμενε για δύο ώρες στην ουρά. Ο συνωστισμός ήταν μεγάλος και οι αποστάσεις μεταξύ ασθενών και συγγενών μικρές. Το δε νούμερο που έγραφε το χαρτάκι και η 40χρονη είχε στα χέρια της ήταν αρκετά μακριά σε σχέση με το τρέχον που εξεταζόταν στα εξωτερικά. Τελικά, αναγκάστηκε να φύγει και να πάει για εξετάσεις στο ιδιωτικό νοσοκομείο. Υπενθυμίζεται ότι η 40χρονη είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία και έπεστρεψε το περασμένο Σάββατο από το Μιλάνο.

Στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο στο Νέο Φάληρο υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος εξωτερικά του νοσοκομείου, στο πάρκινγκ, όπου εξετάζονται ύποπτα περιστατικά για κορωνοϊό. Όσοι εισέρχονται για εξέταση, φορούν γάντια και μάσκα. Εκεί, γιατροί και νοσηλευτές πήραν δείγμα από τη 40χρονη. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι θετική στον Covid-19 και η 40χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Αττικόν».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ