Ελλαδα

Κορωνοϊός: Ύποπτο κρούσμα στην Αίγινα;

Η A.V. επικοινώνησε με το Λιμεναρχείο και τον Δήμαρχο του νησιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λιμάνι της Αιγίνας
Πληροφορίες για διακομισή ύποπτου κρούσματος από την Αίγινα © EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Πληροφορίες για ύποπτο κρούσμα του νέου κορωνοϊού στην Αίγινα. Το ρεπορτάζ της Athens Voice.

Διακομιδή ενός ύποπτου κρούσματος για κορωνοϊό από το λιμάνι της Αίγινας στο λιμάνι του Πειραιά φέρεται να έγινε το βράδυ της Κυριακής με πλοίο του Λιμενικού Σώματος σύμφωνα με δημοσίευμα του aeginaportal.gr.  Το κέντρο υγείας της Αίγινας δεν δίνει καμία πληροφορία. 

Ωστόσο, η Athens Voice επικοινώνησε τηλεφωνικά με το λιμεναρχείο Αίγινας και τον αρχικελευστή κ. Δημτσούδη, ο οποίος επιβεβαιώνει μόνο τη διακομιδή ενός πολίτη από το λιμάνι της Αίγινας προς το λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Κυριακής, με κανένα σχολιασμό ως προς το αν είναι κρούσμα ή όχι.

Η Athens Voice επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τον δήμαρχο της Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για ύποπτο κρούσμα το οποίο διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας και από το οποίο περιμένουν τα αποτελέσματα.

«Ο άνθρωπος πήγε χθες στο κέντρο υγείας με κάποια συμπτώματα, οδηγήθηκε στον ειδικό θάλαμο που έχει δημιουργηθεί για αυτές τις περιπτώσεις και έπειτα σε συνεννόηση με το κέντρο επιχειρήσεων, διακομίστηκε στην Αθήνα για να γίνουν οι κατάλληλες εξετάσεις», τόνισε ο κ. Γιάννης Ζορμπάς για τη διακομιδή ύποπτου κρούσματος από την Αίγινα στον Πειραιά. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ