Ελλαδα

Πύργος: Ανθρωποκυνηγητό για ληστές που φέρονται να βίασαν 65χρονη

«Απειλούσαν να με κάψουν», κατήγγειλε το θύμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελληνική Αστυνομία
Ελληνική Αστυνομία / © EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Δύο δράστες αναζητεί η Ασφάλεια Πύργου, οι οποίοι φέρονται να λήστεψαν και να βίασαν κατ' εξακολούθηση μια 65χρονη γυναίκα.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ασφάλεια Πύργου για τον εντοπισμό δυο ατόμων, οι οποίοι τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα λήστεψαν και βίασαν μέσα στο σπίτι της μια 65χρονη γυναίκα, στην ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως στο νομό Ηλείας.

Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας οι δυο κουκουλοφόροι τη βίαζαν διαδοχικά, αφού πρώτα την είχαν ληστέψει και μάλιστα της είχαν πάρει την κάρτα τραπεζικών αναλήψεων προκειμένου να σηκώσουν χρήματα από τον λογαριασμό της.

Η 65χρονη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας του Πάσχα κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της και άμεσα ενεργοποιήθηκε και η Ασφάλεια Πύργου προκειμένου να διενεργήσει εξειδικευμένες έρευνες για το περιστατικό.«…Ένας μ’ έπιασε από τα μαλλιά και ο άλλος άρχισε να με απειλεί πως θα με κάψει ζωντανή, εάν δεν τους δώσω χρήματα και χρυσαφικά», φέρεται να κατέθεσε το θύμα της εγκληματικής ενέργειας. 

Η 65χρονη γυναίκα, μετά την κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να την εξετάσει ιατροδικαστής, οποίος θα συντάξει το πόρισμα του όταν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που παρήγγειλε στο αρμόδιο εργαστήριο.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ