Ελλαδα

Ρόδος: «Aναστήθηκε» ο νεκρός- Παρουσιάστηκε μετά την κηδεία του

Άνδρας που ετάφη πριν από ένα μήνα, βρέθηκε ζωντανός και φιλοξενούμενος σε ίδρυμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
Περιπολικό © EUROKINISSI / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Άστεγος άνδρας 73 ετών στη Ρόδο, θεωρήθηκε νεκρός, τον κήδεψαν, τα παιδιά του αποποιήθηκαν τα χρέη που κληρονόμησαν και τώρα ανακάλυψαν ότι είναι ζωντανός.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, στις 24 Απριλίου, εντοπίστηκε νεκρός σε αποθήκη – γιαπί στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη, στη Ρόδο, ένας άντρας. Δεδομένης της διεύθυνσης αλλά και του σημείου που βρέθηκε το άψυχο σώμα του, οι αρμόδιες αρχές υπέθεσαν ότι πρόκειται για συγκεκριμένο άνθρωπο που διαμένει εκεί και που είχε μεταφερθεί και άλλες φορές στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία αντιμετώπιζε. Δεν βρέθηκε πάνω του κανένα χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητά του.

Συγγενείς του τον «αναγνώρισε» ως νεκρός

Όπως έγινε γνωστό τότε, το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη και κλήθηκε αμέσως η αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου και εκεί φαίνεται ότι συγγενικό του πρόσωπο βεβαίωσε ότι πρόκειται για τον 73χρονο που διέμενε στην αποθήκη αυτή. Ενημερώθηκαν όλοι οι συγγενείς και ακολούθησε κηδεία από γνωστό γραφείο τελετών στη Ρόδο την επόμενη μέρα.

Μέχρι εχθές το βράδυ θεωρούσαν ότι ο άνθρωπός τους ήταν νεκρός, έως ότου ενημερώθηκαν ότι ο… νεκρός, ήταν ζωντανός και φιλοξενούνταν στο ίδρυμα των Κολυμπίων.

Αναζητούν την πραγματική ταυτότητα του νεκρού

Στα επίσημα έγγραφα της αστυνομίας πάντως, ο 73χρονος έχει καταχωρηθεί ως νεκρός. Κι αυτό που απομένει τώρα είναι να διαπιστωθεί ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε στο σημείο της αποθήκης και το οποίο ετάφη στις 25 του περασμένου μήνα στο νεκροταφείο Ρόδου.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία της Ρόδου ενώ βέβαιο θεωρείται ότι από αύριο το πρωί η ασφάλεια Ρόδου θα ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν αποκλείεται επίσης να διαταχθεί και η εκταφή του πτώματος, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάτι ύποπτο.

Μαρτυρίες γειτόνων που συγκέντρωσε η rodiaki.gr πάντως, φανερώνουν ότι κάποιες φορές στο σπίτι του 73χρονου συμπολίτη μας, σύχναζε και ένας φίλος του.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ