Ελλαδα

13 Έλληνες «λοιμωξιολόγοι» καλύτεροι από τον Τσιόδρα

«Τσαρλατάνο», «σαλτιμπάγκο», «φθηνό προπαγανδιστή», «Χορταρέα» και «καραγκιόζη» αποκαλούν τον Τσιόδρα 13 διακεκριμένοι Έλληνες «λοιμωξιολόγοι»

34908-78612.JPG
Γιάννης Τσάκαλος
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sotiris-tsiodras.jpg

Ένα αφιέρωμα στους «λοιμωξιολόγους» που ήξεραν πολύ καλύτερα από τον Σωτήρη Τσιόδρα πώς να διαχειριστούν την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας μάς αποχαιρέτησε την Τρίτη 26 Μαΐου και εφεξής δεν θα κάνει καθημερινή ενημέρωση για τον πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας. Δεν είναι λίγοι αυτοί που χάρηκαν που δεν θα τον ξαναδούν. Οι περισσότεροι διότι καταλαβαίνουν ότι λόγω της κατάστασης αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται (και ελπίζουμε να μην ξαναχρειαστεί) και κάποιοι, που είναι μεγάλοι γνώστες της λοιμωξιολογίας, διότι τους είχε κουράσει με τα ψέματά του και τις αλλαγές θέσεων.

Αυτοί ξέρουν πολύ καλύτερα από λοιμωξιολογία όχι μόνο από τον Τσιόδρα αλλά και από τους υπόλοιπους 24 επιστήμονες των οποίων ήταν επικεφαλής. Τι να τους πούνε τα πτυχία και η επιτυχημένη διαχείριση. Αυτοί ξέρουν καλύτερα. Άλλωστε σε αυτούς οφείλεται ότι η χώρα μας δεν είχε τόσο μεγάλο αριθμό νεκρών, αυτούς –όπως φαίνεται- ευχαρίστησε ο Τσιόδρας στην τελευταία του ενημέρωση. Όλοι τους δούλεψαν σκληρά (κυρίως) στο Twitter το τελευταίο διάστημα και απέδειξαν ότι ο Τσιόδρας ήταν ακόμα ένας που προσπάθησε να τους ξεγελάσει. «Τσαρλατάνο», «σαλτιμπάγκο», «φθηνό προπαγανδιστή», «Χορταρέα», «ψάλτη», «καραγκιόζη» αποκαλούν τον Τσιόδρα οι παρακάτω διακεκριμένοι Έλληνες «λοιμωξιολόγοι». Και το κυριότερο; Αποκάλυψαν ότι δεν έχει ιδέα από Ελύτη...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ