Ελλαδα

Βιτριόλι: Στα χέρια της αστυνομίας το όχημα της μαυροντυμένης

Εντοπίστηκε ο οδηγός που τη μετέφερε στην Καλλιθέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πλάνα από το σημείο της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα
Πλάνα από το σημείο της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα

Τον οδηγό που μετέφερε τη μαυροντυμένη στην Καλλιθέα πριν επιτεθεί με το βιτριόλι, εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ.. «Φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητο για DNA κι αποτυπώματα.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας είναι το αυτοκίνητο με το οποίο μεταφέρθηκε στην Καλλιθέα η μαυροντυμένη που εξαπέλυσε πριν από μία εβδομάδα την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργάζεται.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο οδηγός του οχήματος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, δεν έχει σχέση με την εγκληματική ενέργεια, αλλά θεωρείται ο μάρτυρας-κλειδί για τον εντοπισμό της δράστιδος. Το αυτοκίνητο εξετάζεται εξονυχιστικά για αποτυπώματα και DNA. Μάλιστα, η δράστις φέρεται να του είπε να την αφήσει λίγο πριν φτάσουν στην ασφαλιστική εταιρεία, προφανώς για να μην την «πιάσουν» οι κάμερες.

Στην τσάντα που έφερε μαζί της, η οποία πιθανότατα είναι σακίδιο πλάτης, φέρεται να είχε δεύτερα ρούχα, ώστε μετά την επίθεση με το βιτριόλι να αλλάξει πιθανόν στο υπόγειο της εταιρείας και να μην γίνει αντιληπτή.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ