Ταξιδια

Αμοργός: Συμπαράσταση Αλιάγα στους Γάλλους με το απέραντο γαλάζιο

Παρηγοριά με βίντεο από το ελληνικό τοπίο στη δοκιμαζόμενη από τον κορωνοϊό Γαλλία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικόνα από το σημείο όπου γυρίστηκε το «Απέραντο Γαλάζιο», στην Αγία Άννα κάτω από το Μοναστήρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας στην Αμοργό
Εικόνα από το σημείο όπου γυρίστηκε το «Απέραντο Γαλάζιο», στην Αγία Άννα κάτω από το Μοναστήρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας στην Αμοργό © ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Μήνυμα συμπαράστασης της Αμοργού προς τους δοκιμαζόμενους από τον κορωνοϊό Γάλλους, μέσα από τον λογαριασμό του Νίκου Αλιάγα.

Την ώρα που η Γαλλία πληρώνει βαρύ τίμημα σε νεκρούς από την πανδημία του κορωνοϊού, ο Νίκος Αλιάγας μεταφέρει μήνυμα συμπαράσασης από το απέραντο γαλάζιο της Αμοργού.

Άλλωστε, η ομώνυμη ταινία του Λυκ Μπεσόν που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Αμοργό κατέστησε αυτό το νησί του Αιγαίου κορυφαίο τουριστικό προορισμό για τους Γάλλους από το 1988 οπότε και προβλήθηκε για πρώτη φορά.

Ο Νίκος Αλιάγας σχολιάζει στο βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook: «Λίγο από το απέραντο γαλάζιο της Αμοργού κι ένα μήνυμα για τη Γαλλία!» και στη συνέχεια, παραθέτει -σε ελληνικά και γαλλικά- το μήνυμα των κατοίκων της Αμοργού προς τους δοκιμαζόμενους από τον κορωνοϊό Γάλλους:  «Γαλλία και Αμοργός ζουν χρόνια μια σχέση δυνατή! Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την υγεία, φίλοι Γάλλοι να μας νιώθετε διπλά σας! Η δυνατή αγάπη μας παραμένει λουσμένη με το φώς του Αιγαίου και το απέραντο Γαλάζιο της Αμοργού. Μέσα από την καρδιά μας σας ευχόμαστε να ξεπεράσετε την πανδημία και σύντομα αγκαλιασμένοι να γιορτάσουμε και να γευτούμε τη ζωή στη Αμοργό μας».

 

 


ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates

Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό

Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ