Ταξιδια

41ο River Party: Το μεγαλύτερο, μουσικό / κατασκηνωτικό φεστιβάλ επιστρέφει

29 Ιουλίου με 4 Αυγούστου, 7 μέρες γεμάτες από τα καλύτερα dj sets, τις δυνατότερες συναυλίες και τους πιο εκρηκτικούς ρυθμούς στο Νεστόριο Καστοριάς

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
41ο River Party

Το 41ο River Party επιστρέφει από τις 29 Ιουλίου ως τις 4 Αυγούστου στο Νεστόριο Καστοριάς.

Στις όχθες του Αλιάκμονα, στο Νεστόριο Καστοριάς, επιστρέφει το 41ο River Party, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της χώρας, για εφτά ημέρες γεμάτες μουσική και δραστηριότητες! Με αυτοκίνητα, ΚΤΕΛ, τρένα και λεωφορεία, χιλιάδες νέοι από την Ελλάδα θα μαζευτούν για μία ακόμη χρονιά στο φαράγγι για το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού. Μουσική, πυροτεχνήματα, zumba, περιπλανήσεις και φυσικά η διάσημη «βουτιά» από τον βράχο –πηδήξεις, δεν πηδήξεις– είναι μόνο μερικά απ’ όσα θα ζήσεις στο River Party.

41ο River Party

Φέτος η θεματική είναι #backtotheroots και το φεστιβάλ, πιστό στην ιστορία του, ανεβάζει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής στις τρεις ανανεωμένες σκηνές του. Από 29/7 έως 4/8 οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Αγγελάκας & 100°C, Παύλος Παυλίδης & B-movies, Planet of Zeus, Villagers of Ioannina City, Nightstalker, Ταφ Λάθος, Δημήτρης Μυστακίδης, Ειβολέας, Πυξ Λαξ, Λάργκο, Κακό Συναπάντημα, Locomondo, Μαρίζα Ρίζου και πολλοί καλλιτέχνες ακόμη θα μας ξεσηκώσουν από το Main, το Paradise και το Tequila Stage έκπληξη και θα μας μεθύσουν, θα μας βάλουν να χορέψουμε, να γνωριστούμε και να τραγουδήσουμε δυνατά. Δίνοντας βήμα στους νέους καλλιτέχνες, οι φετινοί διοργανωτές αφιέρωσαν τις δύο πρώτες ημέρες στο διαγωνιστικό κομμάτι για να έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις πρώτος τις μουσικές του αύριο μέσα από τους δεκάδες καλλιτέχνες και σχήματα που συμμετέχουν.

Planet of Zeus

Nightstalker

Όσο για τη διαμονή, κλείσε τώρα θέση για τη σκηνή σου με την παρέα σου σε μία από τις 3 κατασκηνωτικές ζώνες και πού ξέρεις, οι επόμενοι φίλοι που θα γνωρίσεις ίσως είναι οι «γείτονές σου». Ακολούθησε το ποτάμι και φτάσε στα βάθη του Παραδείσου, κάνε spa με τον άργιλο, βγάλε την ωραιότερη φωτογραφία του καλοκαιριού και απόλαυσε τη φύση μακριά (αλλά και κοντά) από το party. Βούτα στο ποτάμι, πήδα από τον βράχο και γνώρισε παιδιά από όλη τη χώρα στη Χαβάη και στη Ζούγκλα και εμπιστεύσου τους ντόπιους κατασκηνωτές που πάντα θα ξέρουν να σου πουν ποιο είναι το καλύτερο σημείο για να μη σε ξυπνάει ο ήλιος. Ή τουλάχιστον όχι πριν την υπόλοιπη παρέα.

Παύλος Παυλίδης & B-Movies

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Οργανώσου τώρα για 7 μέρες γεμάτες από τα καλύτερα dj sets, τις δυνατότερες συναυλίες και τους πιο εκρηκτικούς ρυθμούς, στις όχθες του Αλιάκμονα. River Party is #backtotheroots, εκεί που όλα ξεκίνησαν. Ζήσε το καλοκαίρι της ζωής σου!

River Party

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ