Γιατί γελά η βασιλική οικογένεια σε αυτή τη φωτογραφία (εικόνες)

Ένας πολύ έμπιστος άνθρωπος η αιτία

Οι φωτογραφίες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας με αφορμή τα 70ά γενέθλια του Κάρολου έκαναν το γύρο όλου του κόσμου. Μία από αυτές προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον καθώς σε αυτή τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι όλα χαμογελαστά.

Σύμφωνα με το Us Weekly, ο άνθρωπος που ευθύνεται για τα γέλια της βασιλικής οικογένειας δεν είναι άλλος από την νταντά των τριών παιδιών του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της δούκισσας του Κέμπριτζ. Η Μαρία Μποράλο στεκόταν δίπλα στον φωτογράφο Κρις Τζάκσον, και έκανε αστείες γκριμάτσες και κινήσεις για να τραβήξει την προσοχή των παιδιών. Πιθανότατα λοιπόν κάποια στιγμή έγινε τόσο αστεία με αποτέλεσμα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να ξεσπάσουν σε γέλια και να χαλαρώσουν. Αυτή τη στιγμή εκμεταλλεύθηκε ο φωτογράφος για να τραβήξει την «χαλαρή» φωτογραφία.

Η Μποράλο είναι η έμπιστη κουβερνάντα των Κέμπριτζ από το 2014 και συγκεκριμένα από όταν ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν 8 μηνών. Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο People «αγαπά πολύ τα παιδιά» και «μπορεί να αυστηρή, αλλά είναι πολύ τρυφερή» μαζί τους.

Η Μποράλο είναι επίσης υπεύθυνη για τις φωτογραφίες του πρίγκιπα Τζορτζ που στεκόταν με την γλώσσα έξω πίσω από τα παράθυρα του Μπάκιγχαμ, κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για τη βασιλική πολεμική αεροπορία το 2015.

nanny.jpg
© EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice