Πολιτικη & Οικονομια

Νέο θαύμα στον Κορινθιακό: οι τσούχτρες γονατίζουν και προσκυνούν!

Σαν από τάμα πλησιάζουν γονατιστές το σημείο με τα ευλογημένα νερά

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tsouxtres.jpg
Στην φωτογραφία του ψαροντουφεκά από το Δερβένι, φαίνονται καθαρά οι πιστές τσούχτρες που υπάκουσαν στην ευλογία - εντολή του Μητροπολίτη

Το ένα θαύμα διαδέχεται το άλλο στο Δερβένι της Κορινθίας, που φαίνεται ότι σιγά-σιγά μετατρέπεται σε παγκόσμιο κέντρο εκχριστιανισμού της τσούχτρας.

Έτσι μετά την τοποθέτηση του μαρμάρινου τσουχτρό-απωθητικού σταυρού και την ευλογία των νερών που αποκάλυψε γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής και η οποία βεβαιωμένα και με αδιάσειστες αποδείξεις έλυσε το πρόβλημα της κολύμβησης στην περιοχή, ήρθε ένα δεύτερο θαύμα να συμπληρώσει την εικόνα: το προσκύνημα!

Όπως αποκάλυψε γνωστός ψαροντουφεκάς της περιοχής, εκατοντάδες χιλιάδες τσούχτρες φτάνουν στο σημείο όπου ποντίστηκε ο μαρμάρινος σταυρός από το Άγιο Όρος με τα πλοκάμια τους λυγισμένα έτσι ώστε να ακουμπάνε στον πυθμένα! «Σα να εκπληρώνουν ένα τάμα» όπως το περιέγραψε. 

Παράλληλα βέβαια, όσο οι πιστές τσούχτρες ακολουθούν την εντολή του Μητροπολίτη που ευλόγησε τα νερά, μια άλλη ομάδα λαθροτσουχτρών που καμία σχέση δεν έχουν με την ορθοδοξία, με τουρμπάνια στο κεφάλι – έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στην περιοχή, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στους πιστούς που τώρα διερωτώνται αν πρέπει να καλέσουν και κάποιον Μουφτή για να τις διώξει και αυτές από τις παραλίες.

Μάλιστα ο επιχειρηματίας που αποκάλυψε το θαύμα, ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια νέας του εμφάνισης σε κεντρικό δελτίο μεγάλου καναλιού ότι αυτές οι άπιστες τσούχτρες είναι εκείνες που σαμποτάρουν τα καντήλια που δεν μπορούν να ανάψουν κάτω από το νερό...  


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ