Πολιτικη & Οικονομια

«Θερμή» υποδοχή σε Τζανακόπουλο στην Κατερίνη (video)

Υποστηρικτές του Σώρρα στην ομιλία Τσακαλώτου στην Καβάλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tzanakopoulos
Δημήτρης Τζανακόπουλος © INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αποδέκτης διαμαρτυριών για τη Συμφωνία των Πρεσπών έγινε απόψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στην Κατερίνη.

Περίπου 200 άτομα πραγματοποίησαν αργά το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία, ωστόσο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να πλησιάσουν στον χώρο της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

O Δ. Tζανακόπουλος στην Κατερίνη
 

Καβάλα: Υποστηρικτές του Σώρρα στην ομιλία Τσακαλώτου

Ο υπουργός Οικονομικών μίλησε σήμερα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη της Καβάλας παρουσία ενός ακροατηρίου 150 – 200 ατόμων.

Ο κ.Τσακαλώτος χαρακτήρισε fake news σημερινές ανταποκρίσεις για δήθεν στήριξη από την πλευρά του στις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Στα πρώτα λόγια της ομιλίας του αναφέρθηκε στην καταδικαστική απόφαση σε βάρος του κ.Τσουκάτου λέγοντας ότι εκείνη την περίοδο κυριαρχούσε το πελατειακό σύστημα.

Σύμφωνα με το proininews.gr, ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν την εκδήλωση ήταν αρκετοί εργαζόμενοι της ΒΦΛ , οι υποψήφιοι Δήμαρχοι  Βέρρος και Μουριάδης , ο Γιάννης Βύζικας ο Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Καβάλας Κυριάκος Κελίδης ο Γιάννης Εριφυλλίδης , ο Γιάννης Βύζικας αλλά και υποστηρικτές του Σώρρα.

Μέσα και έξω από τον χώρο της εκδήλωσης υπήρχαν πολλοί αστυνομικοί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ