Πολιτικη & Οικονομια

Απίστευτος καβγάς Μαλέλη - Κοτρώτσου στον αέρα της ΕΡΤ (video)

«Παίξτε αλλού τα παιχνίδια σας. Αυτή τη στιγμή παίζετε παιχνίδια και με διακόπτετε συνέχεια»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kotrotsos-malelis
Καβγάς Μαλέλη-Κοτρώτσου στον αέρα της ΕΡΤ

Άγριος καβγάς ξέσπασε στον αέρα της ΕΡΤ ανάμεσα στον γραμματέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτη Μαλέλη, και τον παρουσιαστή της εκπομπής, Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Αιτία αποτέλεσε το γεγονός ότι ο παρουσιαστής της εκπομπής διέκοπτε τον εκπρόσωπο του Κινήματος Αλλαγής. Ο κ. Κοτρώτσος τόνισε ότι προσπαθεί να κάνει ερώτηση, με τον εκπρόσωπο να του απαντά: «Ρώτησε ό,τι θες».

Η χρήση του ενικού ενόχλησε τον παρουσιαστή ο οποίος είπε: «Εγώ θα επιμείνω να μιλάω στον πληθυντικό και γιατί σας σέβομαι. Εάν θέλετε να χαμηλώσουμε τον πήχη δεν θα ακολουθήσω».

«Νομίζω ότι χαμηλώνετε τον πήχη με τον τρόπο που κάνετε τις ερωτήσεις. Είναι προσβλητικός ο τρόπος που συμπεριφέρεστε και περίμενα μία διαφορετική συμπεριφορά από εσάς που σας έχω βοηθήσει προσωπικά στη δουλειά σας. Έναν άνθρωπο που σας έχω προσλάβει περίμενα μία διαφορετική συμπεριφορά. Δεν θα μου κάνετε μαθήματα λοιπόν. Παίξτε αλλού τα παιχνίδια σας. Αυτή τη στιγμή παίζετε παιχνίδια και με διακόπτετε συνέχεια», είπε ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής.

«Σας έχω τιμήσει και είστε πολύ συχνά εδώ. Δεν καταλαβαίνω την επιθετικότητα σας απέναντί μου.», απάντησε ο παρουσιαστής με τον κ. Μαλέλη να αντιδρά λέγοντας: «Μη με ξαναφωνάξετε, κύριε Κοτρώτσο. Δεν ανέχομαι να μου ξανακάνετε προσωπική επίθεση. Με προσβάλετε προσωπικά. Θα προσέχετε πως μου μιλάτε».

«Η συμπεριφορά σας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Τις ερωτήσεις θα τις θέτω εγώ, κ. Μαλέλη. Εκπροσωπείτε ένα κόμμα που δημοσκοπικά είναι στο 6%. Υπάρχει εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής σε κάθε τραπέζι. Θα μπορούσε στη θέση σας να είναι ένα άλλο κόμμα απόψε. Το πόσο λοιπόν τιμώ και το Κίνημα Αλλαγής και εσάς, εγώ το αποδεικνύω, Εσείς δεν με αφήνετε να διατυπώσω ερωτήσεις. Ρωτώ, λοιπόν, κ. Μαλέλη», είπε σε υψηλό τόνο ο παρουσιαστής, με τον εκπρόσωπο του Κινήματος Αλλαγής να του ζητά να τον χαμηλώσει. «Δεν είστε στο σπίτι σας, είστε στην ΕΡΤ, στη δημόσια τηλεόραση», του τόνισε.

«Παίξτε αλλού τα παιχνίδια σας!»: Απίστευτος καβγάς Μαλέλη - Κοτρώτσου στην ΕΡΤ (18/3/19)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ