Πολιτικη & Οικονομια

Το «πράσινο» εκλογικό κέντρο της «Συμμαχίας Πολιτών» στο Νέο Ψυχικό

Παντελής Ξυριδάκης: «Νίκη από την πρώτη Κυριακή για ένα Δήμο ισχυρό και αποτελεσματικό»

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
unnamed.jpg

Η«Συμμαχία Πολιτών» εγκαινίασε το eco friendly προεκλογικό της κέντρο - Το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού και επικεφαλής του συνδυασμού Παντελής Ξυριδάκης

Πράσινη συνείδηση με μια εναλλακτική προσέγγιση. Καινοτομώντας και λέγοντας «όχι» στη ρύπανση, το eco friendly εκλογικό κέντρο της «Συμμαχίας Πολιτών» στο Νέο Ψυχικό, δείχνει έναν άλλο δρόμο για τον τρόπο διεξαγωγής των προεκλογικών εκστρατειών και, όπως φάνηκε στα εγκαίνιά του, κέρδισε πολλές θετικές εντυπώσεις.

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού και επικεφαλής του συνδυασμού Παντελής Ξυριδάκης παρουσίασε την ομάδα των υποψηφίων καθώς και το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Πολιτών» για το Νέο Ψυχικό, στις 8 Μαΐου, στο «πράσινο» προεκλογικό κέντρο που λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 έως τις 21.00, στη συμβολή 25ης Μαρτίου και Κρήτης, Νέο Ψυχικό.

Διαμορφώνοντας με οικολογικό τρόπο και υψηλό σημειολογικό φορτίο μια οικοδομή που επέλεξε ως σημείο συνάντησης με τους ψηφοφόρους της και τους δημότες Φιλοθέης-Ψυχικού, η «Συμμαχία Πολιτών» έστειλε με τα δικά της μηνύματα για το μέλλον της περιοχής, υπενθυμίζοντας όσα έπραξε η Δημοτική Αρχή τα προηγούμενα χρόνια.

proeklogiko_kentro-105.jpg

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού και επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» Παντελής Ξυριδάκης έστειλε μήνυμα ενότητας και ζήτησε καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή για να παραμείνει ο Δήμος ισχυρός και αποτελεσματικός.

Δήλωσε υπερήφανος για όσα επετεύχθησαν τα προηγούμενα χρόνια με σκληρή δουλειά, παρά τις αντιξοότητες, αξιοποιώντας όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου. Αναφέρθηκε στη μετατροπή του πλεονάσματος σε κοινωνικό μέρισμα, στη μείωση των δημοτικών φόρων, στην προστασία του οικιστικού χαρακτήρα της πόλης, στη διαρκή αναβάθμιση του πράσινου που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ταυτότητάς της, στην ανάδειξη του Δήμου σε πρωταθλητή Ανακύκλωσης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

unnamed3.jpg

Ο κ. Ξυριδάκης παρουσίασε μια σειρά έργων που στόχο έχουν να αλλάξουν το πρόσωπο της πόλης. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην τοποθέτηση φωτισμού led χαμηλότερης ενεργειακής κατανάλωσης και υψηλότερης απόδοσης σε όλες τις γειτονιές και τους κοινόχρηστους χώρους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο και τους δημότες. 

proeklogiko_kentro-109.jpg

Στην εφαρμογή συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην περιοχή του Φάρου Νέου Ψυχικού με δωρεάν στάθμευση για το μόνιμο κάτοικο και με χαμηλό αντίτιμο για τον επισκέπτη. Στη σταδιακή εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας, με εφαρμογή των τεσσάρων ρευμάτων συλλογής απορριμμάτων και περαιτέρω προώθηση της ανακύκλωσης, καθώς και διαλογής στην πηγή.

proeklogiko_kentro-302.jpg

Μια πόλη που αξίζει να ζεις: Θέτοντας το πλαίσιο της εκλογικής αναμέτρησης στην κρίση των συνδημοτών του, ο κ. Παντελής Ξυριδάκης τόνισε πως η «Συμμαχία Πολιτών» είναι έτοιμη να συνεχίσει με την ίδια δύναμη, ευθύνη και αποφασιστικότητα τις προσπάθειές της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ