Πολιτικη & Οικονομια

Πέταξαν γιαούρτια στο σκάφος του Καμμένου στη Μήλο (εικόνα)

Πολίτες φέρονται να αποδοκίμασαν τον πρώην υπουργό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kammenos-panos
Πάνος Καμμένος © INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πολίτες φέρονται να αποδοκίμασαν τον Πάνο Καμμένο στη Μήλο και να πέταξαν γιαούρτια στο σκάφος του.

Δέκτης αποδοκιμασιών φέρεται να έγινε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με το «Lykavitos.gr» που επικαλείται «αξιόπιστο μάρτυρα» όλα ξεκίνησαν όταν αργά χθες το βράδυ «ομάδα ντόπιων» αντελήφθη την παρουσία του Πάνου Καμμένου στο πολυτελές σκάφος του (Feretti 68 ποδιών) συγκεντρώθηκε έξω από αυτό και άρχισε να φωνάζει εναντίον του. Το «Lykavitos.gr» τονίζει μάλιστα πέταξαν και γιαούρτια στο σκάφος του πρώην υπουργού και δημοσιεύει σχετικές φωτογραφίες.

kammenos-skafos
Μία από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το «Lykavitos.gr»

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι Μηλιοί «αποδοκίμαζαν» τον πρώην υπουργό «αποκαλώντας τον "προδότη της Μακεδονιας" και ότι "θα πρέπει να ντρέπεται που κυκλοφορεί με ένα τόσο πολυτελές και ακριβό σκάφος", την αγορά του οποίου "δεν μπορεί να δικαιολογήσει..."». «Ακούστηκαν χοντρές κουβέντες όπως "προδότη της Μακεδονίας", "απατεώνα", "παιδί της χλιδής", "μιζαδόρε"», αναφέρει επίσης το «Lykavitos.gr».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Πάνος Καμμένος πρωταγωνίστησε κατά την άφιξή του στη στο νησί σε «επεισόδιο με την υπάλληλο του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Μήλου με αφορμή τα τέλη της ημερήσιας διαμονής της πολυτελούς θαλαμηγού του "Lay back"».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ