Πολιτικη & Οικονομια

Κεραμέως για Ρουβίκωνα: Θα συνεχίσουμε να μιλάμε με επιχειρήματα

«Θρασύδειλοι τραμπούκοι οι βάνδαλοι» σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση Ρουβίκωνα στο γραφείο της Κεραμέως
Επίθεση Ρουβίκωνα στο γραφείο της Κεραμέως © ΙΝΤΙΜΕ / Δελτίο τύπου / POOL

«Θα συνεχίσουμε να συζητούμε με επιχειρήματα» απαντά η Κεραμέως στον Ρουβίκωνα. «Θρασύδειλοι τραμπούκοι οι βάνδαλοι» λέει ο Πέτσας.

«Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης, εκφοβισμού, παράκαμψης του νόμου και του δημοκρατικού διαλόγου είναι απολύτως καταδικαστέα», δήλωσε σχετικά με την επίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό της γραφείο η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

«Θα συνεχίσουμε να συζητούμε με επιχειρήματα, ακόμη κι αν κάποιοι έχουν συνηθίσει να μεταχειρίζονται βία για να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Γιατί αυτό υπαγορεύει το χρέος και η ευθύνη μας προς τους πολίτες», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον της αναρχικής συλλογικότητας λέγοντας: «Θρασύδειλοι τραμπούκοι βανδάλισαν σήμερα το πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται και συνεχίζει το έργο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των δημόσιων Πανεπιστημίων».

«Όπως εμείς, έτσι και όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να καταδικάσουν αυτή τη φασιστική ενέργεια», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ