Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Συντονιστείτε στους 102.5 και κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Γελώντας άγρια»

Διεκδικήστε on air προσκλήσεις στο Athens Voice Radio 102.5 για την παράσταση στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Γελώντας άγρια» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου © Domniki Mitropoulou
© Domniki Mitropoulou

Συντονιστείτε στο Athens Voice Radio 102.5 και κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Γελώντας άγρια» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Δύο ηθοποιοί και οι προσωπικότητές τους συνομιλούν, απευθύνονται, λέγοντας αλήθεια, μεταδίδουν την προσωπική τους ιστορία στο θέατρο του Νέου Κόσμου στην παράσταση «Γελώντας άγρια» του Κρίστοφερ Ντουράνγκ. Το Athens Voice Radio 102.5 κληρώνει on air τρεις διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις κάθε Δευτέρας στις 21.00. Στείλτε SMS στο 19619 γράφοντας: AV (κενό) «Γελώντας άγρια» & το ονοματεπώνυμό σου (χρέωση €0,31 με ΦΠΑ).

Οι σιωπές, οι παύσεις και οι παραφωνίες, όπου χρειάζονται, είναι πάντα ωφέλιμες, μέρος της ιστορίας. Προς την απλότητα, το παιχνίδι, την ελευθερία, τη ζωή.

Σ’ έναν χώρο, δύο άνθρωποι, έχουν ανάγκη να αναπνεύσουν μαζί με άλλους ανθρώπους. Να επικοινωνήσουν. Το θέμα της συζήτησης, η πραγματικότητα, η ζωή τους τώρα. Ποια είναι αυτά που λέγονται και ποια είναι αυτά που κρύβονται; Ψαχουλεύουν το παρόν, «γελώντας άγρια εν τω μέσω αδυσώπητης θλίψης, εις τον αιώνα των αιώνων, αμήν».

“Πάντα να αναπνέεις. Αυτή είναι η βάση της ζωής. Η αναπνοή. Αν δεν αναπνέεις, πεθαίνεις.”
 

“Θέλω να νιώσω χαρά. Θέλω να ξανανιώσω τη χαρά της ζωής. Θέλω η χαρά μου να μοιάζει… έτσι.”


Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση στο Guide της Athens Voice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ