Smart Life

Τα νέα DUR Polo Shirts γεμίζουν την Αθήνα

Ειδικές προσφορές, 18 διαφορετικά χρώματα και νέα καταστήματα για την καλοκαιρινή κολεξιόν των DUR Polo Shirts για το 2019

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nea-ionia_1.jpg

Η DUR έχει έντονη πλέον παρουσία στην Αθήνα με 5 καταστήματα και το γιορτάζει με ειδικές προσφορές στην καλοκαιρινή κολεξιόν των Polo Shirts

Αν το τελευταίο διάστημα έχετε συναντήσει στο κέντρο της Αθήνας άνδρες κάθε ηλικίας να φορούν τα νέα DUR Polo Shirts, δεν είναι τυχαίο. Τον τελευταίο χρόνο η DUR άνοιξε άλλα τρία καταστήματα στην Αθήνα, ενώ οι προσφορές στη συλλογή με τα αγαπημένα ανδρικά πόλο μπλουζάκια είναι δελεαστικές και με το καλοκαίρι να είναι εδώ, μας έκαναν να δούμε ζεστά την επιστροφή στην κλασική πόλο μπλούζα.

stoa_nikoloudi_2.jpg

Το ντύσιμο είναι μια δήλωση αισθητικής και κάθε άνδρας που θέλει να ξεχωρίζει με την ενδυματολογική του επιλογή αποτυπώνοντας την κομψότητα, το στιλ και κυρίως την υψηλή ποιότητα είναι λογικό να αγκαλιάζει τη νέα συλλογή των DUR Polo Shirts για το 2019. Τα DUR πόλο μπλουζάκια χαρακτηρίζονται από ανώτερη ποιότητα νήματος προερχόμενη από το Extra Long Staple Pima βαμβάκι, ενώ διακρίνονται για το απαλό άγγιγμα και την ανθεκτικότητά τους. Αυτό είναι κάτι που το διαπιστώνεις μεμιάς, απλά και μόνο δοκιμάζοντάς το, όμως η καλοκαιρινή κολεξιόν δίνει πολλά παραπάνω και ξεφεύγει από τα όσα είχαμε συνηθίσει.

nea-ionia-3.jpg

Χάρη στη λεπτότητα, το μεγαλύτερο μήκος της ίνας, την αντοχή και την ομοιομορφία των ινών του βαμβακιού Pima, τα υφάσματα έχουν μια ρέουσα εμφάνιση και ένα υπέροχο απαλό άγγιγμα. Ύφανση φίνα πικέ από λεπτά νήματα, πατιλέτα με τρία κουμπιά φίλντισι, γιακάς ριπ, μανίκι κοντό με τελείωμα ριπ, σκισίματα στις κάτω πλαϊνές ραφές και το λογότυπο στο ύψος του στήθους.

studio_session-014.jpg

Αυτό το καλοκαίρι η DUR δίνει τη δυνατότητα στους άνδρες κάθε ηλικίας να επιλέξουν ανάμεσα σε 18 λαμπερά χρώματα για το κομμάτι που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό τους στιλ. Εγώ για παράδειγμα, διάλεξα το κλασικό γαλάζιο, όμως τα νέα σχέδια που συνδυάζουν τη διαχρονική κομψότητα των DUR Polo Shirts με τη σημερινή μόδα επίσης ξεχωρίζουν. Μια must-have ποικιλία που δίνει τη στιλάτη λύση σε κάθε δύσκολο πρωινό δίλημμα ενδυμασίας. Καλοκαίρι: Τζιν, βερμούδα και #YourSuperPolo με 40% ειδική προσφορά σε όποια γωνιά της πόλης και αν βρεθείς.

stoa_nikoloudi-6.jpg

Πράγματι, μέσα σε διάστημα 12 μηνών η εταιρεία της DUR έφτασε τα πέντε καταστήματα στην Αθήνα (με τις προσθήκες των Κριεζώτου, Νέα Ιωνία και Στοά Νικολούδη) ισχυροποιώντας ξανά την παρουσία της στην πρωτεύουσα μέσω των φυσικών καταστημάτων, τα οποία όλοι λένε ότι ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης. Σε αυτό προσυπογράφω, αφού όσες απορίες κι αν είχα για το πώς θα ταιριάξω το κάθε μπλουζάκι, οι πωλητές όχι μόνο με έπεισαν αλλά μου πρότειναν και το ολοκληρωμένο outfit με το polo shirt ως βασικό κομμάτι της καλοκαιρινής εμφάνισης του Ιουνίου!

nea-ionia_2.jpg

Στην Αθήνα συναντάμε πλέον 5 καταστήματα (Κριεζώτου 13, Πανεπιστημίου 41 στη Στοά Νικολούδη, στο εμπορικό κέντρο Athens Heart Πειραιώς 180, Κόµβος Χαµοστέρνας, Νέα Ιωνία, Λεωφ. Ηρακλείου 226 και notos Αθήνας, Σταδίου & Αιόλου), στα οποία και περαστικός να είσαι, καταλαβαίνεις αμέσως την ενέργεια #YourSuperPolo και το τι ακριβώς παίζει!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ