Trending Now

Σε είδα στο Ναύπλιο

Οι αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
seeida.jpg

Σε είδα: Καθημερινότητα στην πόλη, φλερτ παντού, φλογερές εξομολογήσεις, σέξι λογάκια, ερωτικές ιστορίες, μεγάλες αγάπες

Κοιταχτήκαμε και μείναμε και οι δύο στήλες άλατος ⇒ Σταμάτησα στη διασταύρωση Καραολή & Δημητρίου, Βύρωνα, χθες το μεσημέρι, 05/06, εγώ με τα πόδια κι εσύ με ένα τζιπάκι ασημί. Άσε μήνυμα εκεί που πάρκαρες το τζιπ εκείνη την ημέρα. Θέλω να σου μιλήσω.

Julia ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι... επίσης ξέρω τι θα κάνεις και φέτος! Η κοπέλα στα δεξιά σου!! (Μην με κοιτάς σαν τον ροφό, ευχαριστώ!) 

Ναύπλιο, είσαι ρεσεψιονίστ σε σουίτες στο κέντρο του Ναυπλίου ⇒ Πέρασες από μπροστά μου για να δείξεις δωμάτια σε κάποιους πελάτες. Η κολόνια σου με μάγεψε, οπότε σε πρόσεξα καλύτερα. Είσαι ένα χαριτωμένο κορίτσι με το οποίο θα ήθελα να κάνω παρέα.

Πεδίο του Άρεως ⇒ Περίμενα το ΚΤΕΛ, ήρθες και μου ζήτησες φωτιά. Κοιταχτήκαμε στα μάτια και είμαι σίγουρος πως ένιωσες ό,τι κι εγώ, ανατριχίλα.


Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ και στείλε το μήνυμά σου με mail στο info@athensvoice.gr

Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.5.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ