Health & Fitness

Στη Σκύρο τρέχουν πολύ αυτό τον Ιούνιο (εικόνες, video)

Εσύ θα μείνεις εδώ;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ημιμαραθώνιος Σκύρου 2018

Στη Σκύρο τρέχουν πολύ αυτό τον Ιούνιο. Τουλάχιστον 400 δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα κατακλύσουν το νησί για το δεύτερο Skyros Run

Το καλοκαίρι ανατέλλει στη Σκύρο. Από τις 21 Ιουνίου, τη θερινή Ισημερία, και έως τις 23 Ιουνίου, το νησί των Σποράδων θα «βουλιάξει» από κόσμο. Γιατί; Για το 2ο Skyros Run, στο οποίο για να συμμετάσχουν αναμένεται να φτάσουν στο νησί τουλάχιστον 400 δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με 4 αγώνες (21χλμ, 5χλμ, 1300μ για παιδιά και για πρώτη φορά 10χλμ), το Skyros Run αυξάνει το κοινό του και μπαίνει δυναμικά στα δρομικά events φιλοδοξώντας να κάνει τη διαφορά.

skyros_run_1.jpg
Skyros Run

Εγγραφές, παροχές κι εκπτώσεις για τους δρομείς

Εκτός από το τεχνικό μπλουζάκι και τα δώρα που θα βρουν οι δρομείς στην τσάντα τους, φέτος το Skyros Run δίνει την ευκαιρία για όσους το επιθυμούν να κάνουν πελματογράφημα αλλά και μασάζ αποθεραπείας με ειδικές προνομιακές τιμές.

Την ίδια ώρα, όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα απολαύσουν κι έκπτωση 50% στα ατομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια που προσφέρει η Σκύρος Ναυτική Εταιρεία, αλλά και προνομιακές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια με τα δρομολόγια της  AEGEAN.

Οι εγγραφές για τον αγώνα συνεχίζονται μέσω της ιστοσελίδας http://skyrosrun.com

skyros_run_2.jpg
Skyros Run

Παράλληλες εκδηλώσεις για όλους

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από την Παρασκευή 21 Ιουνίου, μετην υποδοχή να γίνεται με παραδοσιακούς χορούς από τη χορευτική ομάδα Σκύρου, αλλά και τη θεατρική παράσταση «ΣΚΥΡΙΤΕΣ» από το θεατρικό εργαστήρι του νησιού και καταλήγει στο pasta party.

Το Σάββατο, νωρίτερα από τους αγώνες, το… μενού περιλαμβάνει από πολιτιστικό περίπατο μέχρι υπηρεσίες κατάδυσης, ενώ η Κυριακή είναι ημέρα χαλάρωσης, διασκέδασης στο beach party και μασάζ!

Ο αγώνας διοργανώνεται από τα μέλη του Περιπατητικού Συλλόγου Rediscover Skyros και τον Δήμο Σκύρου και τελεί υπό την αιγίδα του ΠΣΑΤ.

skyros_run_3.jpg
Skyros Run

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ