Αθλητισμος

Νέος διπλός θρίαμβος για το ελληνικό τένις

Δεύτερες νίκες μέσα σε οκτώ ώρες για Τσιτσιπά-Σάκκαρη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © INTIMENEWS / GEPA / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Μετά τις νίκες τους την Τετάρτη το μεσημέρι, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη έπαιξαν και το βράδυ για τη φάση των «16». Και τα κατάφεραν μια χαρά!

Η βροχόπτωση και η αναβολή της αγωνιστικής ημέρας την Τετάρτη, έφερε… διπλοβάρδια για τους τενίστες που συμμετέχουν στο Masters της Ρώμης. Έτσι και για τους Έλληνες που ετοιμάζονται ήδη για τα προημιτελικά.

Μετά τις νίκες τους την Τετάρτη το μεσημέρι, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη έπαιξαν και το βράδυ για τη φάση των «16». Και τα κατάφεραν μια χαρά!

Πιο μεγάλη επιτυχία αυτή της Μαρίας, που απέκλεισε την Κβίτοβα, το νούμερο 5 στον κόσμο. Η πρωταθλήτριά μας πήρε το πρώτο σετ με 7-5, έχασε το δεύτερο με 5-7 και στο τρίτο είδε την Τσέχα να εγκαταλείπει, ενώ το σκορ ήταν 4-0 γκέιμς υπέρ της Σάκκαρη. Σήμερα στις 8.30 το βράδυ παίζει με την Κριστίνα Μλαντένοβιτς,  νούμερο 63 στην κατάταξη, δηλαδή μία βατή αντίπαλο.

Τρένο συνεχίζει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ετοιμάζεται κι αυτός για τα προημιτελικά. Σε αγώνα που ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα επικράτησε του Ιταλού Φονίνι με 2-0 σετ (6-4, 6-3). Σήμερα έχει μπροστά του άλλη μια τεράστια πρόκληση, αφού στις 5 το απόγευμα κοντράρεται με τον Ρότζερ Φέντερερ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ