Θεματα

Το Baba Au Rum στις Σπέτσες για αυτό το καλοκαίρι

Το Poseidonion Grand Hotel θα φιλοξενήσει ένα από τα καλύτερα bars του κόσμου

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
palms-anoigma.jpg

Εμπνευσμένο από τη μεγαλοπρέπεια των ξενοδοχείων της Γαλλικής Ριβιέρας, το Poseidonion Grand Hotel ή αλλιώς το «κόσμημα των Σπετσών», όπως πολλές φορές έχει χαρακτηριστεί, είναι το πιο ιστορικό ξενοδοχείο του νησιού και χρονολογείται από το 1914. Φέτος κλείνει 10 χρόνια από τη ριζική ανακαίνιση του 2009 και, για να το γιορτάσει, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με ένα από τα καλύτερα bars του κόσμου: το αθηναϊκό Baba Au Rum.

pgh.jpg

Το Baba Au Rum είναι η έμπνευση ενός κορυφαίου έλληνα bartender του Θάνου Προυναρούς. Άνοιξε τις πόρτες του το 2009 και έγινε αμέσως γνωστό για τα τρομερά cocktails του, αλλά και για την τεράστια συλλογή του σε ρούμια (στα ράφια του Baba Au Rum υπάρχουν περισσότερες από 400 ετικέτες από όλο τον κόσμο). Από το 2013 έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τα 50 καλύτερα bars του κόσμου, φτάνοντας το 2018 την 22η θέση.

pgh_babaaurum_teams.jpg

Το τριήμερο του Πάσχα (27-29 Απριλίου) η συνεργασία του Baba Au Rum με το Poseidonion θα αρχίσει με ένα pop-up bar στο lobby του ξενοδοχείου. Εδώ, οι επισκέπτες θα απολαύσουν τα signature cocktails της ομάδας του Baba Au Rum, ενώ μια σειρά δημιουργικών events θα ακολουθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Απόλυτοι πρωταγωνιστές, θα είναι βέβαια τα μοναδικά cocktails και spirits του custom made μενού που θα σερβίρεται τόσο στη Library Brasserie, όσο και στο ειδυλλιακό Palms Bar στην αυλή του Poseidonion.

www.poseidonion.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ