Θεματα

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης αναλαμβάνει το μενού, οι The Clumsies τα cocktails

Ο ταλαντούχος σεφ και οι βραβευμένοι bartenders ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ctc-anoigma.jpg

Την Πέμπτη 16/01 οι The Clumsies μετακομίζουν στο εστιατόριο CTC του Αλέξανδρου Τσιοτίνη για καλό σκοπό

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης είναι από τους καλύτερους και πιο ταλαντούχους έλληνες σεφ. Στο εστιατόριό του, το  CTC, μπορεί κανείς να απολαύσει την ελληνική δημιουργική κουζίνα όσο πιο νόστιμη (και εφευρετική, και παιχνιδιάρα, και αντρεπτική) γίνεται. Το The Clumsies πάλι έχει βρει τη θέση του ανάμεσα στα καλύτερα μπαρ του κόσμου (The World’s 50 Best Bars). Άρα μία συνεργασία και των δύο, δεν μπορεί παρά να είναι μοναδική.

_z3a0417.jpg

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου το CTC υποδέχεται την ομάδα του The Clumsies. Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα βρεθεί στο γνώριμό του πόστο πίσω από το πάσο της κουζίνας, ενώ ο Βασίλης Κυρίτσης και ο Νίκος Μπάκουλης θα πάρουν θέση πίσω από το μπαρ. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό δείπνο με το καλύτερο cocktail pairing που μπορεί να υπάρξει. Το μενού περιλαμβάνει διάσημα signature πιάτα του CTC όπως η πολυσυζητημένη βελουτέ καλαμπόκι (που για το συγκεκριμένο βράδυ θα συνοδεύεται από το ξεχωριστό Natural Mango Wine των The Clumsies) ή το CTC Hot Dog που θα σερβιριστεί μαζί με το σπιρτόζικο Hot Dog & Cola.

Συνολικά, το μενού αποτελείται από 7 στάδια με κάθε πιάτο να συνοδεύεται από το δικό του cocktail και κοστίζει €120/άτομο. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου. Η κράτηση είναι απαραίτητη. Ακολουθεί αναλυτικά το μενού.

menu.jpg
menu2.jpg

Ουμπλιανής 14 & Διοχάρους 27, Ιλίσια, 210 7228812, Fb: @ctc.resto

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ