Θεματα

Ένα μενού αφιερωμένο στους…μανιταροφάγους

Στο Chefi το μενού έχει τίτλο “Magic Mushroom Menu”

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
chefi-aithrio-hi-resolution.jpg

Θεματικό μενού αφιερωμένο στα μανιτάρια ετοιμάζει το εστιατόριο Chefi στο Χαλάνδρι

Το Chefi είναι από τα εστιατόρια που κάνουν το fine dining προσιτό σε όλους. Χαλαρή ατμόσφαιρα, ωραίες μουσικές (παίζει αποκλειστικά Athens Voice Radio 102,5),  κουζίνα δημιουργική και πάντα νόστιμη. Το Chefi, λοιπόν, κάνει δυναμική είσοδο στη νέα χρονιά εμπλουτίζοντας το fine dining μενού του και ξεκινώντας τις νόστιμες θεματικές βραδιές. Η πρώτη θεματική βραδιά του χρόνου θα γίνει την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και είναι αφιερωμένη στα… μανιτάρια.

Τα μανιτάρια έχουν τους δικούς τους φανατικούς οπαδούς. Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς; Η έντονη, πλούσια γεύση τους ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα, ενώ το μεθυστικό, γήινο άρωμά τους σε στέλνει στον παράδεισο. Δεν είναι τυχαίο που ένας μεγάλος αριθμός πιάτων έχει ως κύριο υλικό του τα μανιτάρια.

Το Magic Mushroom Menu περιλαμβάνει 6 πιάτα. Η αρχή γίνεται με το welcome από τραγανό φύλλο, μανιτάρι, γαρίδα και αϊολί τρούφας, συνέχεια έχει η βελουτέ μανιταριών που σερβίρεται μαζί με σπιτική μπρουσκέτα και ταπενάντ Portobello, αλλά και ο ντολμάς μανιταριών με fregola, σύκο και Βéarnaise τρούφας. Η ωδή στα μανιτάρια προχωράει με ριζότο porcini με δεντρολίβανο και pecorino και το fillet mignon με duxelles μανιταριών, κατσικίσιο τυρί, πουρέ λαχανικών και σος γλυκού κρασιού. Για επιδόρπιο υπάρχει crème brulee λευκής σοκολάτας με άρωμα τρούφας και μαρμελάδα μανιταριού αλλά και σπιτικές τρούφες σοκολάτας. Η τιμή του μενού είναι €40/άτομο.

Περικλέους 31, Χαλάνδρι, 210 6815774

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ