Resto

Tra Di Noi, η ιταλική κουζίνα στην comfort food εκδοχή της

Tα ζυμαρικά είναι φρέσκα, η ζύμη της πίτσας χειροποίητη, οι πρώτες ύλες διαλεγμένες μία-μία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dsc_9135.jpg

Tra Di Noi, η πρόταση της Athens Voice για αυθεντικό ιταλικό στα Μελίσσια.

Οι παλιές τρατορίες της Ιταλίας έχουν κάτι από τη ζεστασιά ενός σπιτικού. Η σάλα λειτουργεί περίπου ως «σαλόνι», οι θαμώνες είναι φίλοι, ο μαγαζάτορας είναι σε όλους γνωστός με το μικρό του όνομα, το φαγητό παραμένει απλό και για αυτό ασυναγώνιστα νόστιμο.

dsc_9171.jpg

Έτσι συμβαίνει και στο Tra Di Noi που άνοιξε στα Μελίσσια πριν ένα χρόνο από τον Μάνο και την Αστέρια, δύο αδέρφια με γνήσιο πάθος και σεβασμό προς την ιταλική κουζίνα. Εδώ, τα ζυμαρικά είναι φρέσκα, η ζύμη για την πίτσα χειροποίητη, οι πρώτες ύλες διαλεγμένες μία-μία. Στα best seller πιάτα πρωτοστατούν η αυθεντική carbonara και τα tortelli με γέμιση μανιτάρια porcini, η σαλάτα Caprese με αυθεντική mozzarella di Bufala και φυσικά η πίτσα με Prosciutto di Parma. Και τα πεϊνιρλί όμως αξίζουν την προσοχή σου με εκείνη την απίστευτη ζύμη (διαφορετική από εκείνη της πίτσας, αλλά εξίσου νόστιμη), που μπλέκεται αριστουργηματικά με το παλαιωμένο κασέρι Ξάνθης...

dsc_9307.jpg

dsc_9356.jpg

Όλα αυτά τα νόστιμα θα τα μοιραστείς σε ένα τραπέζι γεμάτο με αγαπημένους φίλους, πίνοντας εξαιρετικό κρασί από τη Νεμέα και την Κρήτη, απολαμβάνοντας τη χαρά της παρέας. Άλλωστε, “Tra Di Noi” σημαίνει «Μεταξύ μας».

dsc_9228.jpg

● Παναγή Τσαλδάρη 11, Μελίσσια, 2108048483, Fb: TradinoiAthens

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ