TV & Media

Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη από την «Μουρμούρα»

Αποκαλύψεις από τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mourmoura.jpg
YOUTUBE

Φως στο ερώτημα της αποχώρησης της αγαπημένης Δάφνης Λαμπρόγιαννη έριξε το μέχρι πρότινος, έτερόν της τηλεοπτικό ήμισυ, Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Σε συνέντευξή του στο «Page 2» της «Νέας Σελίδας» ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων το παρασκήνιο της συνέχειας της κωμικής σειράς του Alpha.

«Είναι αλήθεια ότι ήμασταν σε δίλημμα για το αν πρέπει η «Μουρμούρα» να σταματήσει με την επιτυχία που έχει. Κάποια στιγμή τόσο οι συντελεστές όσο και το κανάλι αποφασίσαμε να ολοκληρωθεί το σίριαλ τον Ιούνιο.

Η επιμονή του κοινού ήταν που μας έκανε να αλλάξουμε γνώμη. Επαιρναν τηλέφωνα, έστελναν μηνύματα και κάποια στιγμή επενέβη και ο κ. Κοντομηνάς, ο πρόεδρος του σταθμού, ο οποίος είπε ότι πιστεύει στη «Μουρμούρα» και θέλει να υπάρχει στο πρόγραμμα.

Και από ό,τι φάνηκε από τα νούμερα τηλεθέασης, καλά κάναμε και συνεχίσαμε! Τα σενάρια έχουν εμπλουτισθεί, η πλοκή είναι αστείρευτη και το ευχαριστιόμαστε κι εμείς πολύ! Εγώ είχα πει στο παρελθόν ότι θα μπορούσε το σίριαλ αυτό να παίζεται για δέκα χρόνια! Θα μπορούσα να πάρω σύνταξη από τη «Μουρμούρα» είπε γελώντας.

Στην ερώτηση «Γιατί αποχώρησε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη» απάντησε πως «Η Δάφνη δεν ήθελε να συνεχίσει και το είχε δηλώσει. Είχε πει δηλαδή ότι δεν θα αισθανόταν δημιουργική, και είναι απολύτως λογικό να κουραστεί κάποιος ύστερα από πέντε χρόνια».

Η ίδια είχε ξεκαθαρίσει το καλοκαίρι σε συνέντυεξή της στην Real «Εκλεισε ένας κύκλος για εμένα, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πω ή να εξηγήσω. Πήραν την απόφαση να συνεχίσουν τη σειρά, όμως εγώ ένιωσα πως δεν έχω κάτι άλλο να προσφέρω σε αυτή. Μετά από πέντε χρόνια αισθάνομαι πως δεν έχω κάτι καινούριο να δώσω υποκριτικά, για αυτό και πήρα την απόφαση να μην είμαι στον νέο κύκλο της.

Δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο πίσω από όλο αυτό – για να γίνεται ο θόρυβος που λες ότι γίνεται – και δεν με αφορά, όμως ξέρεις οτιδήποτε έχει σχέση με θόρυβο. Ένας κύκλος έκλεισε! Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω; Δεν υπάρχει παρασκήνιο πίσω απ’ αυτό.»
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ