TV & Media

Λασκαράκη - Μελέτης: Τα συγκινητικά posts για «Το Σόι Σου»

Στην τελευταία ημέρα γυρισμάτων της σειράς

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λασκαράκη-Μελέτης
Λασκαράκη-Μελέτης © Alpha TV

Τα συγκινητικά posts για «Το Σόι Σου» της Βάσως Λασκαράκη και του Ηλία Μελέτη στην τελευταία ημέρα γυρισμάτων της σειράς

Τα γυρίσματα στης σειράς «Το Σόι Σου» ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές ημέρες και μαζί με αυτά κλείνει ένας κύκλος 5 ετών για την αγαπημένη σειρά του Alpha.

Έτσι, οι πρωταγωνιστές της, Βάσω Λασκαράκη και Ηλίας Μελέτης, που στη σειρά ήταν ζευγάρι και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έγιναν αδελφικοί φίλοι, ανήρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram δύο συγκινητικά posts.

Με μία φωτογραφία της με το τηλεοπτικό της ταίρι «Σάββα», η «Λυδία»-Βάσω Λασκαράκη έγραψε: «Τον Αύγουστο του 2014 γνώρισα αυτό το αγόρι... σήμερα 5 χρόνια μετά νιώθω σαν να τον ξέρω μια ζωή... όχι δεν φαντάστηκα την φιλία που θα γεννιόταν μεταξύ μας ούτε την τιμή που θα μου έκανε να μου ζητήσει να γίνω η νονά του δεύτερου παιδιού του κ φυσικά δεν περίμενα ότι θα μου χαρίσει και μια σπουδαία φίλη, τη γυναίκα του! Σε ευχαριστώ Μελετη Ηλία... για όλα!».

Τη σκυτάλη πήρε και ο «Σάββας»-Ηλίας Μελέτης, γράφοντας;: «Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα! Σήμερα τελειώσαμε τα γυρίσματα του Σογιού μας... Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλο αυτό το τρελό παρεάκι για τα 5 υπέροχα χρόνια!!! Για μένα ήταν ένα μεγάλο μάθημα όλο αυτό. 307 επεισόδια όπου εγώ και η κοπέλα δίπλα δεν λείψαμε από κανένα!!! Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ για την υπέροχη εμπειρία που ζήσαμε όλον αυτόν τον καιρό!!  Βάσω Λασκαράκη σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα!!!! Κι επειδή είναι όπως είπα μια δύσκολη μέρα... εδώ, μια φωτογραφία σε ένα από τα πιο δύσκολα γυρίσματα που κάναμε σε αυτή τη διαδρομή!!!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ