TV & Media

Οι φίλοι την είχαν προειδοποιήσει: Μέγκαν μην παντρευτείς τον Χάρι

Αλλά υπήρξε «αφελής» και η μέλλουσα Δούκισσα δεν ήθελε να ακούσει τίποτα «αρνητικό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάρι και Μέγκαν
Χάρι και Μέγκαν λίγο μετά τον αρραβώνα / ©EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Οι φίλοι τώρα θυμούνται πως είχαν προειδοποιήσει τη Μέγκαν Μαρκλ για το πόσο θα άλλαζε η ζωή τους αν έλεγε το «ναι» στον Χάρι και τη βασιλική οικογένειά του.

Βρετανίδα φίλη είχε προειδοποιήσει την Μέγκαν Μαρκλ για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, διότι τα φώτα της δημοσιότητας ήταν βέβαιο ότι θα έπεφταν επάνω τους και θα ήταν πιο εξεταστικά από οτιδήποτε άλλο είχε βιώσει ως σταρ της τηλεόρασης. «Της είχα πει: δεν καταλαβαίνεις που πας να μπλέξεις», λέει η Τζίνα Νέλθορπ-Κάουν στη βρετανική Daily Mail αποκλειστικά. Μάλιστα, χαρακτήρισε τη φίλη της «αφελή» απέναντι στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης και κυρίως απέναντι στις ταμπλόιντ. Η ίδια φίλη είχε επίσης προβλέψει ότι η Μέγκαν Μαρλ θα είχε προβλήματα και με τη βασιλική οικογένεια.

Στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ του ITV για την περιοδεία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Αφρική η Αμερικανίδα μίλησε για πρώτη φορά για την καθημερινότητα και τον γάμο της αλλά και τις δυσκολίες του να είναι συνεχώς στο επίκεντρο της δημοσιότητας.  

«Είναι δύσκολο. Δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να το καταλάβει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είχα ιδέα», λέει για την ανελέητη επίθεση που δέχεται από ταμπλόιντ εφημερίδες και περιοδικά. «Μοιάζει δύσκολο να το καταλάβεις στην προκειμένη περίπτωση, αλλά όταν πρωτογνώρισα τον άντρα μου οι φίλοι μου ήταν πολύ χαρούμενοι επειδή ήμουν κι εγώ τόσο χαρούμενη», συνεχίζει. «Αλλά οι Βρετανοί φίλοι μου μού έλεγαν, "Σίγουρα είναι υπέροχος αλλά δεν πρέπει να το κάνεις επειδή τα βρετανικά ταμπλόιντ θα καταστρέψουν την ζωή σου". Και εγώ με φοβερή αφέλεια -είμαι Αμερικανίδα και δεν έχουμε τέτοια εδώ- έλεγα, "Για τι πράγμα μιλάτε; Δεν βγάζει καθόλου νόημα, δεν μου αρέσουν τα ταμπλόιντ!". Δεν καταλάβαινα. Οπότε ναι, ήταν περίπλοκο», προσθέτει.

20037684-7600699-image-a-29_1571752239333.jpg


Ποια είναι η Τζίνα Νέλθορπ-Κάουν

Η 54χρονη Βρετανίδα είναι η έμπιστη φίλη της Δούκισσας του Σάσεξ. Λίγες ώρες πριν από το πρώτο ραντεβού της με τον Χάρι η Μέγκαν είχε συναντήσει την Τζίνα Νέλθορπ-Κάουν. Οι δυο τους συνέφαγαν σε εστιατόριο του Λονδίνου στο Κόβεν Γκάρντεν και τότε η Μέγκαν είπε στην Τζίνα: «Έχω ραντεβού απόψε… με τον πρίγκιπα Χάρι». Η 54χρονη θυμάται: «Το είπε τόσο χαμηλόφωνα και ψιθυριστά που της ζήτησα να το επαναλάβει». «Τότε ήμασταν και οι δύο χαρούμενες και ενθουσιασμένες». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ