TV & Media

Χιου Γκραντ: Καλά κάνει ο Χάρι και φεύγει από το Παλάτι

«Τα ταμπλόιντ επί της ουσίας δολοφόνησαν τη μητέρα του»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χιου Γκραντ
Χιου Γκραντ / © EPA/WILL OLIVER

Ο Χιου Γκραντ στηρίζει την απόφαση των Σάσεξ να αφήσουν το Παλάτι και κατακεραυνώνει τις ταμπλόιντ για τον πόλεμό τους στον Χάρι και τη Μέγκαν.

Ο Χιου Γκραντ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αποσυρθούν από τη βασιλική οικογένεια, να γίνουν σταδιακά οικονομικά ανεξάρτητοι και να μετακομίσουν στον Καναδά.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Άντι Κοέν ο Βρετανός ηθοποιός είπε: «Είμαι στο πλευρό του Χάρι. Επί της ουσίας τα ταμπλόιντ δολοφόνησαν τη μητέρα του, Νταϊάνα και τώρα κάνουν κομμάτια τη σύζυγό του».

Ο Χιου Γκραντ υπενθύμισε στο κοινό τις συνθήκες γύρω από το θάνατο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Νταϊάνας, που κυνηγήθηκε από τους παπαράτσι και οδηγήθηκε τελικά στον θάνατο στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997.

«Πιστεύω ότι ως άνδρας είναι καθήκον του να προστατεύσει την οικογένειά του. Και για αυτό σε αυτήν την απόφαση είμαι μαζί του», είπε ο Γκραντ, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας με τίτλο «The Gentleman» σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι με τους Μάθιου Μακόναχι και Τσάρλι Χάναμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για μια ολόκληρη δεκαετία ο Χιου Γκραντ υπήρξε φανατικός πολέμιος των ταμπλόιντ. «Η σχέση με αυτές τις εφημερίδες είναι κάκιστη», τόνισε ο ηθοποιός. Τέλος άσκησε κριτική στον δημοσιογράφο της Mail και πρώην εκδότη της Mirror, Πιρς Μόργκαν, που αποκάλεσε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ «τα δύο πιο κακομαθημένα άτομα στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ