Trending Now

Απόλαυση: Ο Ντάνιελ Κρεγκ τρολάρει τον Τζέιμς Μποντ (video)

Το ξεκαρδιστικό διαφημιστικό σποτ, όπου όλος ο κόσμος τον περνά για τον διάσημο Βρετανό πράκτορα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντάνιελ Κρεγκ aka Τζέιμς Μποντ
Ντάνιελ Κρεγκ aka Τζέιμς Μποντ/© Youtube

Δεν είμαι ο Μποντ, είμαι ο Ντάνιελ Κρεγκ: Tο απολαυστικό σποτ όπου ο διάσημος ηθοποιός δεν σταματά να τρολάρει τον Βρετανό πράκτορα.

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της 25ης ταινίας Μποντ, με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ (σ.σ. για 5η και τελευταία φορά), οι προτάσεις για διαφημίσεις και λοιπές εμπορικές συνεργασίες με τον διάσημο ηθοποιό πέφτουν «βροχή». Σε μια από αυτές ο Ντάνιελ Κρεγκ δείχνει πόσο άνετος και χαλαρός τύπος είναι. Κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού σποτ δεν σταματά να αυτοσαρκάζεται για τον ρόλο που τον έκανε ακόμη πιο διάσημο.

Η διαφήμιση ξεκινά με τον Ντάνιελ Κρεγκ να χαλαρώνει σε τουριστικό θέρετρο της Ιταλίας. Κάποια στιγμή λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό ότι το ταξί του έχει φθάσει. Μόλις επιβιβάζεται, συνειδητοποιεί για πολλοστή φορά ότι υπάρχει κόσμος που τον περνά πάντα για τον Τζέιμς Μποντ. Όπως η επαγγελματίας οδηγός που πατάει γκάζι και εντάσσει στο δρομολόγιο μια off road διαδρομή.

Η συνέχεια είναι το ίδιο απολαυστική. Συνειδητοποιώντας ότι έχει ξεχάσει στο ταξί το διαβατήριό του, ο Ντάνιελ Κρεγκ τρέχει να προλάβει το όχημα μόνο που οι καταστάσεις στην πραγματικότητα διαφέρουν σημαντικά από τη «μεγάλη οθόνη». Λαχανιασμένος σταματά, με δύο ηλικιωμένους που τον παρακολουθούν να βγάζουν το συμπέρασμα ότι «δεν είναι ο Τζέιμς Μποντ».

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ