Κοσμος

Ζευγάρι έπεσε από τον 9ο όροφο την ώρα που έκανε σεξ (εικόνες)

Δραματικές στιγμές σε πολυκατοικία στην Αγία Πετρούπολη - Νεκρή η γυναίκα, με ελαφρά τραύματα ο εραστής της που επέστρεψε στο πάρτι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
window-sill.jpg

Βουτιά θανάτου για γυναίκα στην Αγία Πετρούπολη, την ώρα που έκανε σεξ στο παράθυρο πολυκατοικίας.

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στη Ρωσία, η οποία έπεσε στο κενό από τον ένατο όροφο πολυκατοικίας, την ώρα που έκανε σεξ. Ο σύντροφός της γλίτωσε, καθώς προσγειώθηκε πάνω της. Αυτόπτες μάρτυρες είχαν δει νωρίτερα το ζευγάρι να εμφανίζεται στο ανοικτό παράθυρο και να ερωτοτροπεί. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε στην Αγία Πετρούπολη, το βράδυ της 5ης Ιουλίου.

Γείτονες έκαναν λόγο για «άγριο πάρτι», με φωνές, πολύ θόρυβο και δυνατή μουσική. Αυτόπτες μάρτυρες πρόσθεσαν ότι μετά την πτώση του, ο ημίγυμνος άνδρας σηκώθηκε όρθιος. Γεμάτος αίματα χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος και ανέβηκε πάνω, επιστρέφοντας στο πάρτι. Ανέφεραν, επίσης, ότι λίγο πριν από τη μοιραία πτώση, μια τηλεόραση εκτοξεύτηκε από το παράθυρο. Αστυνομικοί διαπίστωσαν με έκπληξή τους ότι από το ίδιο διαμέρισμα κάποιοι πέταξαν στον δρόμο μια σφουγγαρίστρα, όταν τους είδαν να φθάνουν στο σημείο με το περιπολικό.

having-sex-couple-killed-st-petersburg.jpg

having-sex-couple-killed-st-petersburg-2.jpg

Όπως έγινε γνωστό, η 30χρονη προσγειώθηκε με το κεφάλι στην άσφαλτο και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Εκτός από τον εραστή της άτυχης γυναίκας, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο ακόμη άνδρες στο μοιραίο διαμέρισμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ