Κοσμος

Ιταλία: Άνω - κάτω τα τρένα λόγω πυρκαγιάς στη Φλωρεντία

Πολύωρες καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων από τον Βορρά μέχρι και τον Νότο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Treni, incendio doloso alla cabina elettrica dell'alta velocità:evacuati 200 passeggeri | Notizie.it

Χάος στα τρένα και απίστευτη ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες στην Ιταλία λόγω πυρκαγιάς σε μονάδες ελέγχου στη Φλωρεντία.

Απίστευτη ταλαιπωρία το πρωί της Δευτέρας για χιλιάδες επιβάτες τρένων σε πολλές περιοχές της Ιταλίας. Πυρκαγιά που ξέσπασε σε μονάδα ελέγχου κοντά στη Φλωρεντία, προκάλεσε πολύωρες καθυστερήσεις και ακυρώσεις προγραμματισμένων δρομολογίων σε τρένα υψηλής ταχύτητας. Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με την εταιρεία σιδηροδρομικού δικτύου RFI να κάνει λόγο για εμπρησμό.

Από τις 05.00 έως και τις 08.00 διεκόπη η κυκλοφορία στο εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο. Η αναστάτωση που προκλήθηκε, επηρέασε τις σιδηροδρομικές μεταφορές σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων πόλεων (φθάνοντας μέχρι και τη Νάπολη), σε μια εβδομάδα όπου τα συνδικάτα των εργαζομένων στις μεταφορές έχουν εξαγγείλει απεργιακές κινητοποιήσεις την Τετάρτη και την Παρασκευή.

Οι αμαξοστοιχίες γύρω από τη Φλωρεντία ακινητοποιήθηκαν προκειμένου οι αρχές να διενεργήσουν έρευνα. Η κίνηση των τρένων έχει αποκατασταθεί πλέον. Εκτιμάται ότι η μέση καθυστέρηση σε κάθε αμαξοστοιχία ξεπέρασε τις 3 ώρες, με τις αποβάθρες να γεμίζουν από κόσμο.

Caos treni, incendio doloso blocca la circolazione in tutta Italia

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ