Κοσμος

Φερόμενος ως βιαστής έδεσε μητέρα ενώ βίαζε τα παιδιά της

Η γυναίκα άκουγε τις κραυγές της 17χρονης κόρης και του 11χρονου γιου της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο κατηγορούμενος για απαγωγές και βιασμούς Τζόζεφ ΜακΚαν
Ο κατηγορούμενος για απαγωγές και βιασμούς Τζόζεφ ΜακΚαν

Ο 34χρονος Βρετανός Τζόζεφ ΜακΚαν κατηγορείται για απαγωγές, βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών ηλικίας από 71 έως 11 ετών.

Ύποπτος για δεκάδες βιασμούς κατηγορείται ότι έδεσε μια μητέρα με ηλεκτρικό καλώδιο και την ανάγκαζε να ακούει τις κραυγές των ανήλικων παιδιών ενώ τα βίαζε.

Ο 34χρονος Βρετανός Τζόζεφ ΜακΚαν δικάζεται στο Λονδίνο και οι λεπτομέρειες που ακούγονται εντός της δικαστικής αίθουσας έχουν συγκλονίσει τη βρετανική κοινή γνώμη. Σύμφωνα με την κατηγορούσα αρχή ο 34χρονος έντεκα ώρες μετά τον βιασμό της 17χρονης κόρης και του 11χρονου γιου της μητέρας συνέχισε την εγκληματική του δράση. Αιχμαλώτισε μια συνταξιούχο 71 ετών και ένα κορίτσι 13 ετών και στη συνέχεια τις βίασε.   

Ο κατηγορούμενος ΜακΚαν από το Χάροου του βόρειου Λονδίνου, χλεύασε τις αστυνομικές αρχές λέγοντας: «αν δεν μπορείτε να με πιάσετε για τις δύο πρώτες υποθέσεις, όλα τα υπόλοιπα είναι σαν να μην έχουν συμβεί».

Ο 34χρονος σκόρπιζε τον τρόμο για δύο εβδομάδες πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Κατηγορείται για απαγωγές, βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών ηλικίας από 71 έως 11 ετών.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της ακροαματικής διαδικασίας η κατηγορούσα αρχή αναφέρθηκε στα γεγονότα που οδήγησαν στη σύλληψη του Μακκαν στις 6 Μαΐου.

Οι ένορκοι άκουσαν ότι το πρώτο θύμα του κατηγορούμενου ήταν μια 21χρονη γυναίκα. Της επιτέθηκε ενώ επέστρεφε από νάιτ κλαμπ στο Γουότφορντ. Την απήγαγε αφού της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και της είπε: «Δεν συμφωνώ με τον ξυλοδαρμό των γυναικών». Στη συνέχεια τη βίασε στο κρεβάτι της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ